Profielfoto van Wonnink Zonwering BV

Wonnink Zonwering BV

Siliciumweg 34, 3812 SX Amersfoort

Over ons

Wij heten u welkom bij Wonnink Zonwering, al meer dan 45 jaar dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering.

Wonnink Zonwering, de specialist van Amersfoort, Leusden, Soest en omstreken!

Wij heten u welkom bij Wonnink Zonwering, al meer dan 45 jaar dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Wij bieden maatwerk voor alle type zonwering, maar ook voor rolluiken, terrasoverkappingen, raamdecoratie en horren. Bovendien leveren we verschillende besturingssystemen voor onze producten. Van zon- en windsensoren tot alarmsystemen, maar ook het volledig bedienen van uw huis via uw smartphone of tablet met het Home Motion systeem.

Uitgeroepen tot Luxaflex Outdoor Inspiration Dealer van het jaar 2015!!

Met ons team van 35 medewerkers bedienen wij landelijk onze klanten waaronder verenigingen van eigenaren, scholen, zorginstellingen, overheden en uiteraard vele particulieren.Voor vrijblijvend advies bent u altijd van harte welkom bij onze adviseurs, die oog hebben voor de functionaliteit van het product in combinatie met uw wensen en uw stijl. Wij nemen de tijd die nodig is om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Onze mensen worden continu getraind zodat u als klant optimaal gebruik kunt maken van de beste vakspecialisten. Samen zullen we er altijd uitkomen.

Over Wonnink

Wij leveren vanuit Amersfoort licht- en zonwering op maat. Aan zowel zakelijke klanten als particulieren bieden wij een totaalproduct inclusief montage, reparatie en onderhoud. U bent bij ons in Amersfoort aan het juiste adres voor binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen, rolluiken, parasols, horren, home motion, zon- en windautomaten, alarmsystemen, reparatie en onderhoud.

Onze Missie

'Wij willen mensen een prettige woon-, werk- en leefomgeving bieden'

Duurzaam samenwerken

Wonnink Zonwering BV streeft naar optimale isolatie van elke opening in de gevel. De focus op dit moment ligt op duurzaamheid en de besturing van licht- en zonwering via bijvoorbeeld de iPhone. Wij willen innovatief bezig zijn door uitdagingen aan te gaan en kansen te benutten. Tegelijkertijd besteden we veel aandacht aan duurzaam ondernemen. Alle medewerkers van Wonnink werken dagelijks samen om een goede bedrijfsvoering te creëren en in stand te houden. Een goede werksfeer, veiligheid en continuïteit hebben hierbij de hoogste prioriteit. Ons bedrijf is dan ook VCA-gecertificeerd.

Wonnink Zonwering Toen en nu

Wonnink Zonwering BV is opgericht in 1969, in 1997 werd het overgenomen door Ries en Yvonne de Jong. Inmiddels is het uitgegroeid van 6 personeelsleden in 1969 naar 18 monteurs en 15 binnendienstmedewerkers in 2013. Het bedrijf bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bij de zakelijke markt gaat het vooral om kantoren, zorginstellingen, scholen, tankstations, gevangenissen, banken, verenigingen van eigenaren, enzovoort.

Wij zijn Sterlid van Romazo en partner van de VMRG.
Zowel in 2003 als in 2012 zijn wij Zonvakker van het jaar geworden.

Openingstijden:

Onze showroom is open:
Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Gratis parkeren op eigen terrein.

Aangesloten bij