string(1) "b"
Profielfoto van Weldor Openhaarden en Kachels

Weldor Openhaarden en Kachels

Bijdorp West 47, 2992 LC BARENDRECHT

Over ons

Weldor is opgericht in 1909 en wordt inmiddels vertegenwoordigd door de vierde generatie. Onze corebusiness is het ontwerpen, vervaardigen en volledig installeren van gashaarden en hout gestookte haarden. Daarnaast is het ontwerpen en realiseren van eigentijdse haard-meubel combinaties met multimedia oplossingen een specialiteit geworden. Ook is Weldor erkend installateur voor gas en hout installaties. Wat Weldor zo uniek maakt is het feit dat het ontwerp, planning en uitvoering in eigen hand heeft. Op deze manier zijn we zeker van de kwaliteit, efficiëntie en stiptheid. Net als een couturier werken we op maat en gebruiken we enkel duurzame materialen en de meest verfijnde technieken om tot een uniek resultaat te komen. Onze mensen zijn doordrongen van service, timing, afwerking en betrokkenheid en dat zorgt voor een uniek eindresultaat.

Showroom

In de ruime showroom kunt u uw eigen smaak ontdekken en de allerlaatste trends beleven op het gebied van haarden. Maak een wandeling door de sfeervolle showroom met landelijke en eigentijdse haarden. De ambiance waarin de haarden en trends gepresenteerd zijn brengt u vast op mooie ideeën.

Wilt u specifieke informatie of wellicht persoonlijk advies, dan adviseren wij van tevoren een afspraak te maken. Zo voorkomt u dat u bij drukte niet de juiste aandacht krijgt. Bel of mail voor een afspraak: info@weldor.nl – T 0180-546632.

De showroom in Barendrecht is goed bereikbaar en heeft voldoende ( gratis ) parkeer gelegenheid.

Openingstijden

Maandag en Zondag gesloten.
Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.weldor.nl