string(1) "b"
Profielfoto van Vloerencentrum De Hoekse

Vloerencentrum De Hoekse

Langeweg 5A, 3261 LJ Oud-Beijerland

Over ons

De historie van Vloerencentrum de Hoekse gaat ruim een kwart eeuw terug. Sinds 1986 hebben we een grote ervaring opgebouwd,

DÉ SPECIALIST IN VLOEREN & ONDERHOUD

De historie van Vloerencentrum de Hoekse gaat ruim een kwart eeuw terug. Sinds 1986 hebben we een grote ervaring opgebouwd, waardoor wij kwalitatief hoogwaardige en maatschappelijk verantwoorde vloeren leveren, objectief advies kunnen geven en uw wensen kunnen realiseren. Wij zijn VPL-leverancier, waardoor u weet wat u koopt. U kunt zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

Veilig kopen
Wij willen bij aankoop geen aanbetaling.

  • Betaling bij ophalen of afleveren goederen: dit geldt voor producten die u aanschaft bij ons, maar niet door onze vaklieden laat plaatsen.
  • Deelbetaling bij bezorgen, restant bij opleveren: dit geldt voor producten die u aankoopt en door onze vaklieden laat plaatsen.

Garantie & advies
sinds onze start in 1986 zijn wij aangesloten bij een consumentbeschermende organisatie, namelijk de Vereniging Parketvloeren Leveranciers (V.P.L.). Wij doen dit omdat wij écht willen dat u met een goede keuze, veilig gevoel én zekerheid (lees: sevice & garantie) bij ons de showroom verlaat. Wij geven vrijblijvend advies en garanderen bij uitvoering van de werkzaamheden een strikte handhaving van de verwerkingsvoorschriften.

Maatschappelijk verantwoord
Verantwoord hout

Vloerencentrum de Hoekse werkt veel met natuurproducten en is van mening dat hier respectvol mee om gegaan dient te worden. Het overgrote deel van het door ons toegepaste vloerhout is afkomstig uit milieuverantwoord beheerde bossen. Hier gelden kapquota en herbeplantingsbeleid. Ons hout leveren wij bij voorkeur en waar mogelijk met FSC en/of PEFC keurmerk.

Oplosmiddelen

De door Vloerencentrum de Hoekse toegepaste verwerkingsmiddelen zoals lijm, lak, olie of vloerwas bevatten zo min mogelijk oplosmiddelen of zijn oplosmiddelvrij. Daarbij moet het oogmerk ligt op milieu- en mensvriendelijke producten. Op deze manier creëren we voor iedereen een gezonde omgeving.

Afvalscheiding

Het scheiden van afval heeft tevens onze aandacht. Wij maken gebruik van vier verschillende typen containers voor het scheiden en milieuverantwoord afvoeren van ons (recyclebaar) afval.

Openingstijden

Maandag    Gesloten
Dinsdag     10.00 – 17.30 uur
Woensdag  10.00 – 17.30 uur
Donderdag 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag       10.00 – 17.30 uur
Zaterdag      9.00 – 16.00 uur
Zondag      Gesloten

Mogelijkerwijs kunt u ons niet bezoeken gedurende onze openingstijden, graag bieden wij u een oplossing door hier van af te wijken of een bezoek aan uw huisadres te brengen.

Merken

laatst toegevoegd
Bekijk de 1 merken