Partner

Vision2Form

Vision2Form Design® levert inmiddels al meer dan 10 jaar spiegels op maat en spiegelverwarming aan klanten uit binnen- en buitenland.

Eenvoudige of zeer bijzondere maatwerkspiegels met diverse bewerkingen zoals, facetrand, gezandstraald motief naar eigen, of aangeleverd ontwerp.

Naast de standaard badkamerspiegels, spiegelwanden en vrijstaande spiegels, vervaardigen zij sinds kort ook spiegels met ledverlichting.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Vision2Form

Vision2Form Design® is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van spiegels. Vision2Form levert inmiddels al meer dan 10 jaar spiegels en spiegelverwarming aan klanten uit binnen- en buitenland. Eenvoudige of zeer bijzondere maatwerk spiegels.

Alle spiegels uit de collectie komen van de hand van Tonnie Lubbers. Tonnie is verder ook nog verantwoordelijk voor de afdeling verkoop en vragen over ons design.

Nieuw in de collectie zijn de LED spiegels. Badkamerspiegels met led-verlichting die op maat gemaakt worden.

Vision2Form heeft naast haar collectie aan spiegels een aantal bijzondere accessoires en objecten van glas. Leuke spullen voor uw inrichting, die ook in de onlineshop te koop zijn.

artikelen
Vision2Form heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Vision2Form heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Lupinestraat 19
6915 SJ LOBITH

0316544487


RECENSIES
CONTACT
Lupinestraat 19
6915 SJ LOBITH

0316544487