Partner

Vision2Form

Vision2Form Design® levert inmiddels al meer dan 10 jaar spiegels op maat en spiegelverwarming aan klanten uit binnen- en buitenland.

Eenvoudige of zeer bijzondere maatwerkspiegels met diverse bewerkingen zoals, facetrand, gezandstraald motief naar eigen, of aangeleverd ontwerp.

Naast de standaard badkamerspiegels, spiegelwanden en vrijstaande spiegels, vervaardigen zij sinds kort ook spiegels met ledverlichting.

Vision2Form

Vision2Form Design® is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen van spiegels. Vision2Form levert inmiddels al meer dan 10 jaar spiegels en spiegelverwarming aan klanten uit binnen- en buitenland. Eenvoudige of zeer bijzondere maatwerk spiegels.

Alle spiegels uit de collectie komen van de hand van Tonnie Lubbers. Tonnie is verder ook nog verantwoordelijk voor de afdeling verkoop en vragen over ons design.

Nieuw in de collectie zijn de LED spiegels. Badkamerspiegels met led-verlichting die op maat gemaakt worden.

Vision2Form heeft naast haar collectie aan spiegels een aantal bijzondere accessoires en objecten van glas. Leuke spullen voor uw inrichting, die ook in de onlineshop te koop zijn.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Lupinestraat 19
6915 SJ LOBITH
0316544487
info@vision2form.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Lupinestraat 19
6915 SJ LOBITH
0316544487
info@vision2form.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken