Profielfoto van Vilt & Design

Vilt & Design

De Brink 60, 7771 BB Hardenberg

Over ons

VILT & DESIGN verkoopt duurzame woonaccessoires van vilt, gemaakt van 100% scheerwol. Lekker basic maar met dat gevoel van pure luxe. Wij zijn dealer van de merken HEY-SIGN en PARKHAUS. Alle producten worden met de hand vervaardigd in de ateliers in Duitsland.

VILT & DESIGN

Vilt & Design, een combinatie die goud is. Het gebruik van wolvilt is in opkomst en wordt al tijden omarmd door de designindustrie.

Zo werken wij veel samen met designers en architecten die het materiaal graag toepassen, niet alleen om dat het een duurzaam product is met een unieke uitstraling maar ook door de zeer goede eigenschappen:

Wolvilt een natuurlijk kwaliteitsproduct, het ademt en reinigt de lucht. De geluidsabsorberende werking zorgt voor rust en verbeterd de akoestiek in ruimtes. Het is brandvertragend, vuilafstotend en isoleert tegen kou en warmte.

Bij Vilt & Design verkopen wij heel veel woonaccessoires van vilt uit de collecties van HEY-SIGN en PARKHAUS. Lekker basic, maar met dat gevoel van pure luxe. Zoals opbergboxen, stoelkussens, sierkussens, vloerkleden, poefen en zitkussens, gordijnen, roomdividers en lampen.
VILT & DESIGN is een onderdeel van STOON DESIGN ontwerpbureau https://www.stoon.nl/ en word gerund door Linde Leloux.

CONTACT

VILT & DESIGN KANTOORADRES :

DE BRINK 60
7771BB  HARDENBERG
TEL    0529 785 001
MOB  06-53511365

info@viltendesign.nl

KVK ZWOLLE  05072105

Wij zijn aangesloten bij :