Profielfoto van Uw Tuinlamp

Uw Tuinlamp

Perebomenweg 48, 7916 PG ELIM

Over ons

uwTuinlamp.nl is een onderdeel van uwTuinwinkel in Elim, een dorp in het zuiden van Drenthe.

Over ons

Al ruim 25 jaar verkopen wij hier, vroeger onder de naam Schonewille Tuin en Straat, sierbestrating en tuinartikelen.
Naast tuinverlichting vindt u bij ons onder andere sierbestrating, tuinhout, zonnewijzers, brievenbussen en barbecues. In onze sfeervolle showroom en grote showtuin kunt u op uw gemak al deze producten bekijken.

UwTuinwinkel is een echte specialist op het gebied van tuinverlichting. In de showroom vindt u honderden tuinlampen, van een eenvoudige wandlamp tot enorme lantaarns.

uwTuinlamp.nl is onderdeel van een 'echte' winkel, uwTuinwinkel in Elim (Drenthe). In de showroom van 400 m² kunt u honderden modellen buitenverlichting komen bewonderen. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige wandlamp of een grote straatlantaarn, moderne of juist klassieke lampen, bij ons slaagt u gegarandeerd.

Uniek is de grote collectie bronzen tuinverlichting. De uitstraling van deze lampen is uniek en is duurzaam. Een bronzen tuinlamp koopt u voor de rest van uw leven.

Niet elke tuinlamp die u in deze webwinkel vindt, staat in onze showroom. Bent u op zoek naar een specifiek model? Neem dan vooraf even contact met ons op, zodat wij kunnen controleren of de betreffende lamp aanwezig is.

Kom gerust eens langs, u bent van harte welkom!
Onze winkel bevindt zich op vijf minuten rijden vanaf de snelweg A37. Parkeren kunt u gratis voor de deur. Onze adresgegevens vindt u onder het kopje 'contact'.Openingstijden

  • Maandag 8:00 - 18:00 uur
  • Dinsdag 8:00 - 18:00 uur
  • Woensdag 8:00 - 18:00 uur
  • Donderdag 8:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag 8:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 8:00 - 17:00 uur
  • Zondag gesloten.

De webshopwebshop is uiteraard 24/7 open.