Partner

Unica Vloeren

Interieurgrind zoals de grindvloer, marmerstone vloer en troffelvloer, hebben de voordelen van een harde vloer en de uitstraling van tapijt. Deze bijzondere combinatie maakt ze geschikt voor vele ruimtes. Wij weten als geen ander dat de aankoop van een vloer een investering in uw gebouw of woning is. Daarom stellen wij u als klant centraal. Samen met u stellen wij een vloer samen die het beste past, namelijk de optimale combinatie van uw wensen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Wij hebben diverse grindvloeren, marmerstone vloeren en troffelvloeren voor woningen en bedrijven, waarbij al meer dan 25 jaar ons accent niet op produceren maar op goede kwaliteit ligt.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Showroom

... alles op één adres!
 
U bent van harte welkom in de showroom te Oud-Beijerland waar u met eigen ogen de natuurlijke uitstraling van een grindvloer kunt ervaren, met eigen voeten kunt voelen hoe prettig het aanvoelt en u zich kunt laten inspireren door de kleurschakeringen en fotoÂ’s van gerealiseerd werk.
 
Het is mogelijk van gedachte te wisselen aan de hand van een meegebrachte plattegrond van uw woning. Of spelen met tinten aan de hand van meegebrachte kleurstalen van bijvoorbeeld uw raamdecoratie. Of een vrijblijvende kostenbegroting laten maken. En verder natuurlijk ... uw fantasie de vrije loop laten.
 
Kom gerust eens langs op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Of bekijk onze website voor meer informatie: Unica Vloeren  Graag tot ziens!
artikelen

Plinten Unica

Plinten Unica

Gietvloeren Unica

Gietvloeren Unica

Toon alle 9 artikelen
collecties
Unica Vloeren heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Röntgenstraat 6
3261 LK Oud-Beijerland

0186616901RECENSIES
CONTACT
Röntgenstraat 6
3261 LK Oud-Beijerland

0186616901