Partner

Unica Vloeren

Unica Vloeren heeft verschillende soorten kunststof vloerafwerkingen zoals gietvloeren, troffelvloeren, grindvloeren en marmerstone. Wij weten als geen ander dat de aankoop van een vloer een investering in uw gebouw of woning is. Daarom stellen wij u als klant centraal! Samen met u stellen wij een vloer samen die het beste past, namelijk de optimale combinatie van uw wensen, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget. Al meer dan 30 jaar ligt ons accent niet op produceren maar op een goede kwaliteit.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Showroom

... alles op één adres!
 
U bent van harte welkom in de showroom te Oud-Beijerland waar u met eigen ogen de natuurlijke uitstraling van een grindvloer kunt ervaren, met eigen voeten kunt voelen hoe prettig het aanvoelt en u zich kunt laten inspireren door de kleurschakeringen en fotoÂ’s van gerealiseerd werk.
 
Het is mogelijk van gedachte te wisselen aan de hand van een meegebrachte plattegrond van uw woning. Of spelen met tinten aan de hand van meegebrachte kleurstalen van bijvoorbeeld uw raamdecoratie. Of een vrijblijvende kostenbegroting laten maken. En verder natuurlijk ... uw fantasie de vrije loop laten.
 
Kom gerust eens langs op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag op afspraak van 10.00 uur tot 16.00 uur. Of bekijk onze website voor meer informatie: Unica Vloeren  Graag tot ziens!
 
artikelen

Een vloer uitkiezen: waar let je op?

De keuze voor een nieuwe vloer in de woonkamer, slaapkamer of keuken is niet zomaar gemaakt.

Plinten Unica

Plinten Unica

Toon alle 10 artikelen
nieuws

Inspiratie kunststofvloeren bij Unica Vloeren

23 September 2019
collecties
Unica Vloeren heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Röntgenstraat 6
3261 LK Oud-Beijerland

0186616901RECENSIES
CONTACT
Röntgenstraat 6
3261 LK Oud-Beijerland

0186616901