string(1) "b"
Profielfoto van Tromp en Van Eck

Tromp en Van Eck

Waaldijk 90, 4214 LC Vuren

Over ons

Tromp & Van Eck b.v., een familiebedrijf dat sinds 1986 in midden-Nederland actief is, is specialist in schouwen, schoorstenen, haarden en kachels.

Tromp & Van Eck

Kennis van zaken

De peilers daarvoor zijn goede voorlichting, een ruim assortiment van de benodigde hardware en bovenal kennis van zaken. Wij geloven in een aanpak waarbij wij ruim de tijd nemen voor ...

- het inventariseren van uw wensen en
- het geven van voorlichting, desgewenst aangevuld met inspectie en advies,
- het maken en bespreken van het ontwerp plus offerte.


Wij staan bekend om onze nazorg
Na eventuele aanpassing en uw akkoord, kunt u rekenen op een strakke planning van uitvoering: dat betekent bouw en aanleg met de juiste materialen op de juiste manier uitgevoerd. Deze benadering geeft u de grootste kans om uw wensen, jarenlang zorgeloos stookplezier, in vervulling te doen gaan.

Klanttevredenheid is met deze aanpak het meest gediend, want u wilt immers een optimaal functionerend apparaat waarvan u jarenlang plezier wilt hebben en dat geheel voldoet aan uw wensen. Dan is dat waarvoor wij ons inzetten, ook met service achteraf, nog een punt waarmee wij ons onderscheiden.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl.Openingstijden showroom

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11.00 tot 17.30
Vanaf 30 april 2019 tot 1 september 2019 is onze showroom op dinsdag uitsluitend op afspraak geopend.
Woensdag: 11.00 tot 17.30
Donderdag: 11.00 tot 17.30
Vrijdag: 11.00 tot 17.30
Zaterdag: 10.00 tot 16.00
Zondag: Gesloten

Meer informatie
Bezoek ook eens onze website: www.trompenvaneck.nl