Profielfoto van Stovax & Gazco

Stovax & Gazco

Website

Over ons

Stovax is één van de grootste kachel en vuurhaarden fabrikanten in Groot Brittanië. Stovax biedt een ongeëvenaarde keuzen aan kwaliteits producten, zoals men mag verwachten van een marktleider. Door hoogstaande onderzoeken in ontwikkelingslaboratoria, werken de ontwerp ingenieurs van Stovax constant om innovatieve haarden en kachels te produceren. Die haarden en kachels staan zeer hoog aangeschreven in de industrie voor hun uitstekende elegantie en prestaties. Wat voor type brandstof het ook is, gas, hout of elektra, de Stovax en Gazco groep biedt een zeer brede keuze aan producten. Ook kunnen zij jou voorzien van een reeks hoge kwaliteitsaccessoires en rookkanalen, om jou ervan te verzekeren dat jij alles hebt om jouw keuze voor een haard of kachel te voltooien.

Stovax haarden

Met de opkomst van hout als brandstofvoorkeur voor menig Nederlands huishouden, heeft Stovax in een reeks houtkachels en haarden geïnvesteerd. Deze zijn zowel zeer efficient als ecologisch. Er is een uitgebreide keuze aan kachels en haarden in zowel de traditionele als meer hedendaagse haarden. Een Stovax kachel of haart creëert gegarandeerd een prachtig aandachtspunt in elk huis.

Diversiteit

Stovax staat ook bekend vanwege de hoge efficientie van haarden en kachels die worden aangedreven door gas of elektriciteit. Stovax's zuster bedrijf Gasco heeft deze toestellen gefabriceerd en ontwikkeld in een hoogstaand laboratoria van de Stovax en Gasco groep. Toonaangevende kachels en haarden zijn daarvan de resultaten. Als je de voorkeur voor gemak en comfort van een kachel of haard op gas of elektra, dan heeft Gasco een brede keuze aan producten, met een groot scala van stijlen in zowel traditionele als hedendaagse designs. Allen met een levensechte vlam om u te helpen met het creëren van de perfecte stijl naar jouw keuze. Gazco’s Riva2 670 Evoke Steel, is een efficient ( tot en met 82%) en prachtig, tweedelig design welke past in het hedendaagse moderne interieur.

Stovax Gazco
Stovax is één van de grootste kachel en vuurhaarden fabrikanten in Groot Brittanië. Stovax biedt een ongeëvenaarde keuzen aan kwaliteits producten, zoals men mag verwachten van een marktleider. Door hoogstaande onderzoeken in ontwikkelingslaboratoria, werken de ontwerp ingenieurs van Stovax constant om innovatieve haarden en kachels te produceren. Die haarden en kachels staan zeer hoog aangeschreven in de industrie voor hun uitstekende elegantie en prestaties. Wat voor type brandstof het ook is, gas, hout of elektra, de Stovax en Gazco groep biedt een zeer brede keuze aan producten. Ook kunnen zij jou voorzien van een reeks hoge 

Meer informatie

Meer informatie over de producten van Stovax en Gasco, kun je vinden op hun website: www.stovax.nl. Daar vind je alle technische informatie die je nodig hebt en mooie kwaliteitsfoto's met inspirerende opstellingen die zijn ontworpen door een team van stylisten. Ook staat er een netwerk van hoog ervaren en gerespecteerde retailers staan klaar, om jou te voorzien van aanvullende informatie.