Partner

Kinedo®

Achter elk Kinedo-product staat innovatie, design, kwaliteit en excellente knowhow. Producten worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd in drie fabrieken in Frankrijk en over de hele wereld geëxporteerd. Het assortiment bestaat uit Kinemagic® (van bad naar douche-oplossing), Duo® (douche en bad inéén) en een grote range douchecabines, douchebakken, douchewanden, douchepanelen, badwanden en wellness-producten.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Kinedo® doucheproducten leveren al zestig jaar dagelijks comfort en esthetiek in badkamers over de hele wereld. Als ontwikkelaar van innovatieve doucheproducten begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk een fijne douche voor je is.

   

Aan de basis van elk Kinedo-product staat onze eigen, excellente knowhow. Het nieuwste design, de mooiste kleuren, vormen, innovatieve systemen, welness… wij zijn voortdurend in beweging om jou de douche van je dromen te geven.
  

 

Kinedo® is het sanitairmerk van Groupe SFA, bedenker en fabrikant van de eerste wc-vermaler Sanibroyeur®. Met de producten van Sanibroyeur® maak je overal in huis een wc, badkamer, keuken of wasruimte, zonder breekwerk of ingrijpende verbouwing.

 

Sanibroyeur®

 
Kinemagic, van bad naar douche binnen 1 dag
Onze Kinemagic-douchecabine vervangt in slechts één dag je oude bad door een ruime douche, zónder grote verbouwing. De cabine vertaalt innovatie naar dagelijks comfort, veiligheid en gebruiksgemak.

 

Kinemagic Serenite

 
DUO, slimme douche-badcombinatie
Met dit 2-in-1 concept bespaar je veel badkamerruimte, mét behoud van alle comfort. De geïntegreerde glazen deur zorgt voor een bijna drempelloze toegang tot het douche/bad. Wil je douchen of lekker in bad liggen? Met Duo kan het allebei.

 

 

Douchecabines

Met onze douchecabines creëer je binnen no time een weldadige ruimte voor lichaam en geest. Kinedo-cabines zijn voorzien van vele extra opties zoals hydromassage, stoom, Led-verlichting, regendouche … ze maken van je badkamer een heerlijke ontspanningsruimte. Afmetingen, deurtype, opties en kleuren zijn naar keuze. Je stelt je Kinedo-duchecabine dus helemaal naar wens samen.

 

 
Douchebakken en -panelen
Je badkamer wordt nóg mooier met een vlakke douchebak van Kinedo. Utra flat vormgeving, natuurlijke texturen en verfijnde afdekroosters zorgen voor een elegante look & feel. Rond, vierkant of rechthoekig en in elke gewenste afmeting verkrijgbaar. Voor precies de juiste sfeer kies je uit tijdloze natuurtinten. Samen met wandpanelen Kinewall in dezelfde kleur maak je met onze douchebakken een badkamer met personality, die jarenlang mooi blijft.

 

 

 

Kinedo® is het merk voor de professional en wordt alleen verkocht via de sanitaire vakhandel. 

 

Kijk op www.kinedo.info of vraag de Kinedo-catalogus aan.

 

 
 

 

 

 

artikelen

New classic; de inloopdouche

De inloopdouche is een echte klassieker in de badkamer geworden. En daar zijn veel goede redenen voo...

Stoer & stijlvol

De zaagbare, ultra platte douchebakken van Kinedo

Toon alle 18 artikelen
collecties
Kinedo® heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Industrieweg 1 C-D
6101 WS Echt

0475487100RECENSIES
CONTACT
Industrieweg 1 C-D
6101 WS Echt

0475487100