Profielfoto van S4R BV

S4R BV

Galicië 2 3831 JD  LEUSDEN

Over ons

Stock4Rolls®; Dé unieke inbouw reserverolhouder Mary Dekker, ontwerper van o.a. sanitaire ruimtes en eigenaresse van S4R B.V. en Mary Dekker Interieurs v/h MD-design, heeft Stock4Rolls® bedacht, ontwikkeld, gepatenteerd en toegepast om een oplossing te bieden voor de steeds terugkerende vraag: Waar laat ik mijn reserve toiletrollen zodat ze uit het zicht zijn én dat ik er makkelijk bij kan?” Voor veel consumenten bieden de gangbare toepassingen voor het opbergen van reserve toiletrollen geen goed antwoord op deze vraag. Een losstaande stok op een voet of een op een wand geschroefde houder bieden alleen een praktisch antwoord. Deze accessoires dragen niet bij aan een fraaie afwerking van het toilet of de badkamer. Tevens bieden deze accessoires maar plaats aan enkele rollen. Ook nemen de reserve toiletrollen in de traditionele situatie onnodig veel ruimte in, ruimte die in de toiletruimte over het algemeen zeer schaars is.

Stock4Rolls®: innovatieve inbouwdispenser

Stock4Rolls® is een innovatieve inbouwdispenser voor reserve toiletrollen. De inbouwdispenser wordt  ingebouwd in onbenutte holle ruimten in het toilet of in de badkamer.

Mary Dekker, ontwerper, gespecialiseerd in sanitair en bedenker van Stock4Rolls®, past Stock4Rolls® toe in bijna al haar ontwerpen. Mede door de enthousiaste reacties van haar cliënten heeft Mary Stock4Rolls® gepatenteerd en in productie genomen. Sinds februari 2010 wordt Stock4Rolls® aangeboden via de betere sanitairspeciaalzaken door heel Nederland en via de webshop. Stock4Rolls® wordt geleverd exclusief aluminium rookgasafvoerpijp 130mmø (Verkrijgbaar bij DHZ winkels of installateur)

De gangbare toepassingen voor het opbergen van reserve toiletrollen, zoals een losstaande stok op een voet of een op de wand geschroefde houder, zijn functioneel maar passen vaak niet bij de fraaie (design) afwerking van het toilet en of de badkamer. Stof en vuil hebben vrij spel bij de niet afgedekte rollen en vaak nemen ze veel van de schaarse ruimte in of is de opslagcapaciteit beperkt.

In de dispenser kunnen uit het zicht en hygiënisch tot 12 reserverollen opgeborgen worden, dit aantal is afhankelijk van de beschikbare hoogte. De dispenser vult u door van onderaf te stapelen. Indien de onderste, zichtbare, reserverol uit de dispenser wordt gepakt, zakt de volgende rol naar beneden. Zowel alle klein-formaat als de meeste grootformaat toiletrollen passen in de Stock4Rolls® dispenser.

De dispenserunit van Stock4Rolls® is van naadloos hoogglans kunststof met een flens, waardoor de tegelrand gelijk netjes wordt afgewerkt. Stock4Rolls® is beschikbaar in de kleuren: wit, zwart, pergamon en mat-chroom look. 

Het inbouwgedeelte wordt tijdens aanleg of verbouwing mee ingebouwd, minimale inbouwdiepte is 18,1 cm, hetzelfde als een standaard inbouwreservoir. Stock4Rolls kan niet toegepast worden bij de ondiepe reservoirs omdat de grootte (diameter) van toiletrollen dit niet toelaat.

Stock4Rolls® de enige inbouw closetrolhouder voor 12 reserve rollen

- is een innovatieve inbouwdispenser voor reserve toiletrollen;
- is onzichtbaar in te bouwen in een niet benutte holle ruimte, zoals de ruimte naast het inbouwreservoir van het toilet;
- past altijd bij het (design) ontwerp van het toilet of de badkamer;
- laat één rol in het zicht, zodat het duidelijk is waar de reserve rollen zich bevinden;
- is geschikt voor zowel standaard als de meeste grootformaat rollen;
- neemt geen extra ruimte in;
- een hygiënische manier voor het bewaren van reserve toiletrollen;
- is naadloos gegoten en eenvoudig te reinigen;
- heeft plaats voor maximaal 12 rollen;
- is leverbaar in wit, zwart en mat-chroom look.