Partner

RR Trading - Innovatieve warmte

RR Trading Pelletkachels heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met pelletkachels en pelletkachels met cv aansluiting. Steeds meer mensen ontdekken het comfort van een cv-pelletkachel die wordt aangesloten op het radiatorennetwerk. RR Trading Pelletkachels verkoopt niet alleen de pelletkachels maar kan ook de installatie en service verzorgen, inclusief het aansluiten en modificeren van jouw cv-netwerk.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Merken RR Trading Pelletkachels

Sinds 2011 is RR Trading Pelletkachels een exclusieve distributeur voor Artel in Nederland en heeft zorgvuldig een landelijk Artel netwerk van dealers opgebouwd. Sinds 2012 is RR Trading Pelletkachels ook importeur geworden van Calux biokachels en cv- en pelletkachels met aansluiting op de centrale verwarming. Calux pelletkachels worden verdeeld via het RR Trading Pelletkachels dealernetwerk.

Pelletkachel kopen?

Wil je een pelletkachel kopen? Kom dan langs bij één van de RR Trading Pelletkachels dealers. Alle Artel en Calux dealers hebben een rijk gevulde showroom met meerdere pelletkachel merken en soorten branden opgesteld. Beide pelletkachelfabrikanten maken hoogstaande kwaliteit merken pelletkachels. Die pelletkachels behoren tot de absolute top van Europa op het gebied van efficiency, kwaliteit en design. Kies daarom voor RR Trading als je een pelletkachel wilt gaan kopen.


Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.rrpelletkachel.nl/

artikelen

De Piro zwarte pelletkachel

Mooie zwarte pelletkachel van het Italiaanse merk Italiana Camini, model Piro. 

Ronde pellletkachel met hoog rendement

Prachtige ronde pelletkachel met zeer hoog rendement.

Toon alle 10 artikelen
collecties
RR Trading - Innovatieve warmte heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Tolbertervaart 1-1
9356 VD Tolbert

0594 696153RECENSIES
CONTACT
Tolbertervaart 1-1
9356 VD Tolbert

0594 696153