Partner

RR Trading - Innovatieve warmte

RR Trading Pelletkachels heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd met pelletkachels en pelletkachels met cv aansluiting. Steeds meer mensen ontdekken het comfort van een cv-pelletkachel die wordt aangesloten op het radiatorennetwerk. RR Trading Pelletkachels verkoopt niet alleen de pelletkachels maar kan ook de installatie en service verzorgen, inclusief het aansluiten en modificeren van jouw cv-netwerk.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

RR Trading is specialist op het gebied van optimale beheersing van jouw binnenhuis klimaat. Onze doelstelling is altijd om dit te bereiken op een duurzame- en kosten effectieve manier. De pelletkachels, warmtepompen en airco's worden geleverd door heel Nederland en kunnen worden geïnstalleerd door onze vakkundige monteurs. Met meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van binnenhuis klimaat beheersing zijn wij inmiddels de pelletkachel specialist van Nederland geworden. Jaarlijks verdelen wij meer dan 2.000 items in Nederland, België en Duitsland.

Meer dan 12 jaar Pelletkachel ervaring
Door de ruime ervaring in pelletkachels en pelletketels kunnen wij u adviseren in elke situatie. Ook als de toepassing van pelletverwarming minder geschikt voor u is, zullen wij u dat meedelen.

Uw warmtepomp specialist
Met de opkomst van de warmtepomp als verwarmingsbron heeft RR Trading zich de afgelopen jaren ook gespecialiceerd in de materi van de warmtepomp. Inmiddels heeft RR Trading vele systemen in werking en leveren wij monoblock en split door heel Nederland.

Weet wie u kiest als leverancier
De keuze van uw pelletkachel of warmtepomp leverancier is uiterst belangrijk voor de after sales service. Bij de aanschaf van een duurzame warmte is het handig dat u terug kunt vallen op de juiste kennis wanneer u die nodig heeft. Selecteer om deze reden een duurzame leverancier met voldoende kennis op het gebied van gasloos verwarmen.

Showroom met veel pelletkachels en warmtepompen
Wij beschikken in Tolbert over een uitgebreide showroom, waar veel pelletkachels en pelletketels brandend opgesteld staan. Je kunt hier ook een werkende warmtepomp komen beluisteren. Wij beschikken niet alleen over een uitgebreide showroom in Tolbert maar hebben ook een aantal experience centra's in het land. Wil je weten welke het dichts bij jouw in de buurt zit, neem dan contact op.

Openingstijden showroom
Maandag - 10:00 tot 17:00
Dinsdag - 10:00 tot 17:00
Woensdag - 10:00 tot 17:00
Donderdag - 10:00 tot 17:00
Vrijdag - 10:00 tot 17:00
Zaterdag - 11:00 tot 16:00
Zondag - Gesloten

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.rrpelletkachel.nl/

artikelen

Gasloos wonen en verwarmen met RR Trading

Nederland moet van het gas af, RR TRading heeft diverse oplossingen.

Artel TopNext Zwart

Ben je op zoek naar een zeer degelijke en stille pelletkachel, welke nog betaalbaar is. Dan is de To...

Toon alle 20 artikelen
collecties
RR Trading - Innovatieve warmte heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Tolbertervaart 1
9356 VD Tolbert

0641010863RECENSIES
CONTACT
Tolbertervaart 1
9356 VD Tolbert

0641010863