Profielfoto van RE/MAX

RE/MAX

Over ons

Uw Persoonlijke makelaar voor Castricum en omgeving

Wie ben ik?

Klantcontact en mensen begeleiden vind ik het allerleukste om te doen. Dit in combinatie met mijn passie, de huizenmarkt, maakt dat ik helemaal op mijn plek ben in de makelaardij! Ik ben mijn klanten altijd graag persoonlijk van dienst vanaf het eerste contact tot de laatste handtekening bij de notaris.
Zelfs daarna kunt u mij altijd bellen als u vragen heeft!
Ik zie het als mijn taak om naar u te luisteren, u te adviseren met reële waardebepalingen, de juiste marketing in te zetten en dit alles met maximale aandacht voor u als verkoper en/of koper.

Wat kunt u van mij verwachten?

Aan- of verkopen van een woning is niet niks.
Het is een belangrijk moment in uw leven. Zo belangrijk dat het fijn is als iemand met kennis van zaken en persoonlijke aandacht samen met u het traject bewandelt. Mijn aanpak kenmerkt zich door intensieve persoonlijke aandacht en de begeleiding voor, tijdens èn na het verkoop- en/of aankooptraject.
Ik betrek u graag bij het hele proces en houd u op de hoogte van de ontwikkelingen; wat er gebeurt, waarom dat gebeurt en welke stappen ik ga nemen waardoor het hele proces zeer transparant verloopt. Ik heb een no-nonsense aanpak. Graag maak ik heldere en duidelijke afspraken en kom deze ook altijd na.

Wat bied ik?

Verkoopbegeleiding:
Heeft u besloten om uw woning te verkopen, dan komt er veel op u af. Wat is een reële waarde, hoe presenteer ik mijn woning het meest optimaal, wat moet ik doen om mijn woning zo snel en goed mogelijk te verkopen? Er zijn veel vragen en beslissingen die genomen moeten worden. Ik zal u hierbij begeleiden vanaf de eerste bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris. Ook daarna kunt u op mijn begeleiding rekenen.

Aankoopbegeleiding:
Wilt u een nieuwe woning aankopen? Ook dan is het verstandig om een makelaar mee te nemen. Ik neem graag de begeleiding voor mijn rekening. Alles wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Dit garandeert u rust en de zekerheid van een weloverwogen keuze.

Zorgeloos uw woning kopen of verkopen? Of een gratis, vrijblijvende waardebepaling? Neem dan gerust contact met mij op.

U kunt mij altijd bereiken op 06-50804101 of via email: ginakarssen@remax.nl
Om u extra van dienst te kunnen zijn, is het tevens mogelijk om afspraken in de avond en in het weekend te plannen.

Graag tot ziens!

Gina Karssen