string(1) "b"
Profielfoto van Paul Theuws Interieur

Paul Theuws Interieur

Koperslager 12, 5521 DE Eersel

Over ons

Paul Theuws Interieur is een modern interieurbedrijf voor particulieren en bedrijven, dat garant staat voor service en kwaliteit

Welkom bij Paul Theuws Interieur

Paul Theuws Interieur is een modern interieurbedrijf voor particulieren en bedrijven, dat garant staat voor service en kwaliteit. Paul Theuws Interieur is gespecialiseerd in het op maat maken van diverse interieurs zoals keukens, badkamers en kastenwanden. Ook de totaalinrichting van uw woonkamer en bedrijfsruimten zijn bij ons in goede handen. Onze aanpak met diverse specialisten garandeert een op elkaar afgestemd resultaat.

Onze werkwijze

In goed overleg met de opdrachtgever en architect, worden plannen gemaakt en uitgewerkt. Het is een uitdaging voor ons om een creatieve oplossing te vinden voor elk probleem en iedere vraag. Onze samenwerking met diverse specialisten, garandeert een op elkaar afgestemd resultaat met vernieuwende interieurideeën.

Graag maken wij voor u een passend voorstel, waarbij in overleg met u, al uw wensen worden besproken, en in de aanbieding worden verwerkt. Het meubilair wordt door eigen vakmensen met veel zorg gemaakt in onze werkplaats in Westerhoven. Voor bouwkundige en andere werkzaamheden worden de juiste vakmensen ingeschakeld, waarmee een vertrouwensrelatie is opgebouwd. De plaatsing van het meubilair en apparatuur wordt ook door eigen vakmensen zorgvuldig uitgevoerd. Paul Theuws Interieur kan u alle werkzaamheden uit handen nemen, zodat alles door een bedrijf wordt uitgevoerd, en u verzekerd bent van een totaal vakkundige aanpak.

Interieuradvies

Wij kunnen u van dienst zijn met een compleet interieuradvies en dit volledig uitvoeren. Daarbij kunnen wij ook de meubels en eventuele apparatuur leveren. Ook hierin kan PTI voorzien. Dit advies kan bestaan uit de totale (her-)inrichting van woonkamer, keuken, slaapkamer,kantoor, winkel of kapsalon. Wij adviseren u graag in de keuze van meubels en materiaalgebruik, kleurtoepassingen, verlichting, lambrisering, enzovoort.

Onze aanpak samen met diverse specialisten garandeert een op elkaar afgestemd resultaat.

Contact

Paul Theuws Interieur

Leemskuilen 5a
5563 CK Westerhoven

t 040 – 207 65 47
f 040 – 207 66 72

info@paultheuws-interieur.nl