Partner

Ouwejan Vastgoed advies

Al meer dan 20 jaar actief in de regio Heiloo! Bij ons kunt u terecht voor: de verkoop van uw woning of bedrijfspand, begeleiding bij aankoop van een woning of bedrijfspand en deskundige taxaties van woningen, bedrijfspanden.

Website
algemene informatie

Over ons

Ouwejan Vastgoed Advies BV is een adviesbureau op het gebied van onroerend goed en Makelaardij. Opgericht in 1995 en uitgegroeid tot een actief kantoor dat bekend staat om zijn persoonlijke dienstverlening, betrouwbaarheid en deskundigheid. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. Het kwaliteitslabel NVM geeft u de zekerheid dat al uw zaken op een vakkundige en betrouwbare wijze worden behartigd.

Ouwejan vastgoed Advies BV heeft een gedegen marktpositie, met goed opgeleide medewerkers met bouwkundige en commerciele achtergrond. Deze combinatie levert u in kwalitatieve en/of kwantitatieve zin het hoogste rendement! Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren als bedrijven, gemeenten en instellingen. Onze advisering omvat woningen, bedrijfsmatig en commercieel onroerend goed, beleggingsobjecten, projectontwikkeling en projectbegeleiding.

Ouwejan Vastgoed Advies BV levert u samengevat hoogwaardige dienstverlening waarbij de te leveren kwaliteit voorop staat op basis van gedegen kennis van zaken, een uitgebreid relatienetwerk en plezierige communicatie. In een vrijblijvend gesprek maken wij graag nader kennis met U!

Wij nodigen u van harte uit langs te komen op ons kantoor.

artikelen

Projecten 

Heeft u een idee, grond of beide? Kom gerust sparren over de mogelijkheden en haalbaarheid daarvan

Diensten

Ouwejan Vastgoed advies. Voor taxaties, verkoop en aankoop.

Toon alle 2 artikelen
collecties
Ouwejan Vastgoed advies heeft nog geen collecties geplaatst
contact
RECENSIES
CONTACT