Partner

Novy Nederland

Met meer dan 50 jaar op de teller, is Novy dé Belgische specialist in afzuigkappen, die daarnaast ook hoogstaande inductiekookplaten aanbiedt.

Website
algemene informatie

Over ons:

Steeds vaker breken we de keukenmuren open om zo meer ruimte en verbondenheid in het huis te creëren. De keuken is vandaag een multifunctionele leefruimte en tegelijk ook het hart van ons huis. Novy heeft zijn eigen filosofie om aan de noden te voldoen van de hedendaagse keuken.

Met meer dan 50 jaar op de teller, is Novy dé Belgische specialist in afzuigkappen, die daarnaast ook hoogstaande inductiekookplaten aanbiedt. Jarenlang vakmanschap en doorgedreven innovatie zijn de absolute drijfveren van Novy. Vanaf het begin werden de hoogste eisen gesteld op het gebied van design, gebruiksgemak, duurzaamheid en uiteraard STILTE. De combinatie van de revolutionaire randafzuiging met geoptimaliseerde geluiddemping zorgt voor een zeer efficiënte, doch stille, afzuiging. Niet te evenaren. In al die jaren is Novy uitgegroeid tot een toonaangevend merk in keukenventilatie. Novy biedt een assortiment aan dat voor elke keukensituatie een oplossing biedt.

Openingstijden:

Op alle werkdagen geopend van: 08:30 - 17:00

Meer informatie: 

Bezoek voor meer informatie onze website: https://www.novynederland.nl/ 

artikelen

Novy Inbouwkap 876

Omdat bij Novy kwaliteit en service erg belangrijk is krijgt u over alle dampkappen en inductieplate...

Novy Werkbladafzuiging Novy Panorama Power 1831

Novy draagt kwaliteit hoog in het vaandel en biedt daarom 5 jaar volledige garantie op haar Novy dam...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Novy Nederland heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

0880119110RECENSIES
CONTACT
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

0880119110