Partner

Luc van den Berg Groothandel

Het sanitair assortiment van Luca Sanitair bestaat uit de Italiaanse designmerken Bongio kranen, D.A.S. radiatoren, badkamermeubels van Luca Steel, GB Group en Luca Wood, douchedeuren van het eigen Luca Sanitair merk. Tevens verkoopt Luca Sanitair de keramiekmerken Hatria en Globo. Alle merken worden in Nederland exclusief verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers.

Website
algemene informatie

Groothandel in Italiaans design sanitair.

Sinds 2002 speelde Luc van den Berg al met de gedachte om Italiaans design sanitair te gaan importeren. De eerste producten die wij op de Nederlandse markt brachten kwamen kort daarna en al snel werd er besloten om een groothandel te gaan starten gericht op producten uit Italië. De volgende stap die werd gezet was het op de markt brengen van de eigen Luca Sanitair inloopdouches en wanden. Met het eigen ontwerp van een RVS Luca vloer- en wandwisser werd het plaatje compleet gemaakt.

Langzaamaan werd het aanbod van producten steeds verder uitgebreid. Naast keramisch sanitair kwamen er diverse kranenmerken bij, waarbij de eerste start werd gezet met het Italiaanse merk Bongio. Nieuw sinds dit jaar in het assortiment is de Roll-in! Design en pragmatiek komen samen bij de Roll-in shower en het product kan voor meerdere toepassingen gebruikt worden. Door de jaren heen is het bedrijf dus gegroeid met een ruim aanbod in keramisch sanitair, inloopdouches, vrijstaande baden, opzetwastafels, badmeubelen, radiatoren en kranen. Al deze producten zijn gericht op het midden- en hoog segment in de sanitair branche.

Vanuit het centraal magazijn te Leiden voorzien wij de dealers van de door hun bestelde goederen. Met eigen vervoer leveren wij dagelijks door heel Nederland. Door de meest commerciële producten ruim op voorraad te houden kunnen wij binnen één week uitleveren. Door het succes van het programma Luca Wood is Luca Sanitair begonnen met de het Italiaanse merk GB en het private label Luca Steel om het assortiment nog verder uit te breiden op het gebied van badmeubelen. Deze merken kunnen goed met elkaar gecombineerd worden voor talloze mogelijkheden. Verder is Luca Sanitair zeer content met de samenwerking met Ceramica Globo. Naast Hatria is Globo een uitstekende uitbreiding op het gebied van keramiek. Luca sanitair zoekt en ontwikkelt altijd aparte producten die nog niet op de markt vertegenwoordigt zijn om zo te voldoen aan de wens van de klant.

artikelen

Globo wandcloset 4ALL mat wit

De 4ALL wandclosets met softclose toiletzittingen zijn de meest populaire wandclosets van Globo en w...

Globo wandcloset 4ALL mat zwart

De 4ALL wandclosets met softclose toiletzittingen zijn de meest populaire wandclosets van Globo en w...

Toon alle 14 artikelen
nieuws

Nieuw: GB Group Italy - badkamermeubelen

14 Juni 2018

Sanitair primeur: Luca Roll-in shower

03 Mei 2018
Toon alle 6 nieuwsberichten
collecties
Luc van den Berg Groothandel heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Rooseveltstraat 12
2321 BM LEIDEN

0715725623


RECENSIES
CONTACT
Rooseveltstraat 12
2321 BM LEIDEN

0715725623