Partner

Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV - vestiging Apeldoorn

algemene informatie

Een kachel voor elke ruimte
Veel mensen dromen van een kachel of haard in huis. Sfeervol en gezellig. Kachelspeciaalzaak Bruggeman heeft vestigingen in Apeldoorn en Broekland en een groot assortiment. “Kom gerust een kijkje nemen in onze showrooms, bekijk de nieuwste trends, maar laat je ook vooral adviseren over onderhoud. Nu het voorjaar is begonnen dit een goede tijd
hiervoor. 

Er is veel mogelijk op het gebied van kachels. Zo zijn er naast hout- en gaskachels ook pelletkachels .Bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V. staan diverse merken pelletkachels en met de subsidie die de overheid biedt op pelletkachels is dit een waardevolle investering voor uw huis. Een andere optie is een elektrische sfeerhaard. Deze kunnen in praktisch elke ruimte worden ingebouwd of geplaatst.
Een rookgasafvoer is niet nodig, alleen een netstroomaansluiting. Met een levensecht vlammenspel biedt een sfeerhaard veel warmte en gezelligheid in huis. Natuurlijk is een vrijstaande houtkachel ook een prachtige optie. In de showrooms is voldoende te bewonderen, zodat iedereen iets naar zijn of
haar wens kan vinden. 

Tip: Koop niet teveel warmte
Voor de aankoop is het belangrijk na te gaan welke kachel bij je past; een elektrische, gas, hout of een houtgestookte cv-kachel. Wat is het doel van de haard? Is het meer de sfeer? Of moet de kachel een flinke ruimte verwarmen? “Let er vooral op dat je niet teveel warmte koopt in verhouding tot de ruimte die verwarmd moet worden. Past de haard bij het interieur?” Naast deze aspecten wil je dat een haard veilig is en goed wordt gemonteerd. Koop daarom de haard altijd bij een erkend DE-gecertificeerd bedrijf.

Laat uw kachel op tijd onderhouden

“Het is aan te raden de kachel jaarlijks te laten inspecteren, vooral als dit de primaire verwarming is, Kachelspeciaalzaak Bruggeman heeft hiervoor eigen servicemonteurs in dienst, zo blijft iedereen optimaal genieten van het toestel. 

Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV is te vinden aan Van Dongenstraat 38 in Broekland en aan de Molenstraat 199 in Apeldoorn Website: www.bruggemankachels.nl, e-mail: kachel@bruggeman-broekland.nl en telefoon: 0570-531019. 

Het Sfeerverwarmingsgilde: de zekerheid van vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid 

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) waarborgt die zekerheid. De SVG-detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Zie voor meer informatie: www.sfeerverwarmingsgilde.nl.  

DE-Certificering 

Wij zijn al jaren DE-gecertificeerd. De Nederlandse overheid heeft de DE-erkenning (Duurzame Energie) in het leven geroepen om consumenten zekerheid te bieden dat een installateur over de juiste kunde beschikt. 

Voordelen van een gecertificeerde installateur / erkend bedrijf:
Consumenten die een houtgestookte haard, kachel of ketel aanschaffen en laten installeren door een DE-erkend bedrijf, weten dat:

- dit aantoonbaar vakkundig gebeurt
- de installateur het maximale haalt uit elke installatie
- de installateur kennis heeft van de laatste ontwikkelingen
- veiligheid altijd voorop staat
- en daarbij ondersteund wordt door de brancheorganisaties en de geschillenregeling

Vestigingen 

Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV - vestiging Apeldoorn 

Molenstraat 199
7321 BE Apeldoorn
T: 055-3661498 

Openingstijden:
Vrijdag: 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:30 uur 

Koopavond uitsluitend op afspraak 

Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV - vestiging Broekland
Van Dongenstraat 38
8107 AG Broekland (OV)
T: 0570-531019 

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8.30- 17.30 uur
Woensdag: 8:30 -17:30 uur
Donderdag: 8:30 -17:30 uur
Vrijdag: 8:30 -17:30 uur
Zaterdag: 8:30 -16:00 uur 

Koopavond uitsluitend op afspraak 

  


Meer informatie 


Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.

artikelen
Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV - vestiging Apeldoorn heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV - vestiging Apeldoorn heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Molenstraat 199
7321 BE Apeldoorn

0553661498RECENSIES
CONTACT
Molenstraat 199
7321 BE Apeldoorn

0553661498