Profielfoto van Jøtul

Jøtul

Postbus 152 8330 AD  STEENWIJK

Over ons

Jøtul is één van s werelds oudste fabrikanten van kachels, inbouwkachels en haarden.

Jøtul

Het erfgoed van het Noorse Jøtul is gebaseerd op een 160 jaar lange traditie van verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou. 

De tijdloze producten slaan een brug tussen heden en verleden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Puur Noors vakmanschap gaat  samen met functioneel design, voor een aantrekkelijk ontwerp dat uitstijgt boven vluchtige trends. Over smaak valt niet te twisten, maar goed ontwerp is meer dan een kwestie van mening. Bij Jøtul geloven ze nog altijd dat vorm in dienst moet staan van functie.

Dealers Jøtul
Jøtul is wereldwijd een marktleider. Het merk wordt in 43 landen het best verkocht. Volgens hen is de zorgvuldige aanpassing op individuele markten, culturen en klanten de reden voor ons internationale succes. Vind hier je lokale dealer.

Scan

Sinds ons bedrijf in 1978 in Odense werd opgericht, doen wij er alles aan om onze klanten de beste houtkachels te bieden die er op de markt zijn, met specifieke aandacht voor design, innovatie en gebruiksvriendelijkheid.

Voor ons gaat het niet alleen om warmte, maar ook om de perfecte vlam, brandend in een designbewust meubelstuk dat in het interieur van de meeste huizen past. De combinatie van Deens design, gewaagde ideeën en oog voor detail heeft Scan doen uitgroeien tot een grote speler op de houtkachelmarkt.

Onze fabriek staat in Denemarken, waar we van begin tot eind controle hebben over de grondstoffen, productie en eindproducten. Zo kunnen we onze klanten vele jaren lang een positieve ervaring garanderen.

De Jøtul Groep

Scan A/S is in handen van de Noorse onderneming Jøtul AS. De Jøtul Group is een van de grootste producenten van houtkachels ter wereld en heeft over de hele werelddochterondernemingen en distributiekanalen, die een belangrijke schakel vormen in de verkoopketen van de producten van Scan.
Aangesloten bij