Partner

Faber

Faber is producent van gashaarden, elektrische haarden en tuinhaarden. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1844.

Website
algemene informatie

In 1844 werd in het Friese Franeker het vuur ontstoken voor het huidige merk Faber. Jan Gerrits Faber begon met de oprichting van een grofsmederij; de basis voor het huidige assortiment haarden en kachels. Velen zijn opgegroeid met de eerste gaskachels van Faber; zeker toen in de jaren-60 in Nederland het gebruik van gas steeds meer gemeengoed werd. Hoe heerlijk was het om thuis te komen en op te warmen bij de gaskachel. Samen de dag doornemen met vrienden of familie.

Het merk Faber heeft sindsdien niet stilgestaan. Vele nieuwe producten en technieken werden ontwikkeld. Faber heeft diverse unieke uitvindingen op haar naam staan, die nu als dé standaard in de internationale markt worden gezien. Unieke innovaties om samen warmte en vuur optimaal te beleven en te voelen.

Faber is een gevestigde naam op het gebied van gashaarden en elektrische kachels. Maar ook een stoere houtkachel of een buitenhaard…het is allemaal mogelijk! Wij maken uw wensen om te genieten van vuur waar. Wat uw keuze ook is, wat uw wensen ook zijn… met een Faber haalt u kwaliteit en sfeer in huis. Wat te denken van uw werkomgeving, appartement of vakantiewoning.

Met het brede en diepe assortiment kunnen wij gerust stellen, dat in iedere leefomgeving een Faber past. Dus ook voor u is er een passende haard. Faber is niet voor niets een gerenommeerde naam in Europa op het gebied van haarden en kachels.

Voor een overzicht van de dealers klik hier en voor het verkrijgen van meer informatie bezoek ook eens onze website.


artikelen

De voordelen van een vrijstaande haard

Een inbouwhaard is natuurlijk prachtig. Maar niet in iedere woning altijd even handig. Bekijk hier d...

Deze sfeerhaard laat jouw klimaatsysteem intact

Moderne huizen hebben systemen voor een prima binnnenklimaat, de Faber e-MatriX brengt deze niet in ...

Toon alle 61 artikelen
nieuws

Terugblik: Faber stand op ISH zeer druk bezocht

24 April 2019
collecties
Faber heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Saturnus 8
8448 CC Heerenveen

0513656500RECENSIES
CONTACT
Saturnus 8
8448 CC Heerenveen

0513656500