Partner

FORMANI B.V.

exclusief deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag

Website
algemene informatie

FORMANI® is een klantgerichte en innovatieve onderneming met als doelstelling een kleine maar wezenlijke bijdrage leveren aan exclusieve en kwalitatief hoogwaardige interieurconcepten, wereldwijd.

Details zijn een klein onderdeel van het geheel. Toch kunnen zij het geheel maken of breken. Doorware is zo’n allesbepalend detail. Het draagt in sterke mate bij aan het totaaldesign.

Het is mede dankzij de veelvuldige samenwerkingen met designers dat de producten van FORMANI® in de designscene bekend staan als meer dan een detail. Zoals Charles Earnes het verwoordt: ‘They make the design.’ Die designkracht kenmerkt ook de serie die Jan des Bouvrie recent voor FORMANI® ontwierp. De collectie van de designer, die door velen wordt gezien als de ‘founding father’ van Dutch Design, is een ode aan Nederlands minimalisme en eenvoud.

Onze samenwerkingen beperken zich echter niet tot de gevestigde orde. Vanuit de drive om het nieuwe te verwelkomen, zijn we trots dat we sinds 2016 met de Nederlandse ‘rising star’ Bertram Beerbaum samenwerken. Het nieuwe opzoeken en onszelf uitdagen doen we ook over landgrenzen heen. Want, hoewel Dutch at heart, maakt sinds kort de Spaanse designgrootheid Lázaro Rosa-Violán deel uit van de FORMANI® designfamilie.
Eerder ontwierpen de Nederlandse topdesigners Piet Boon, Edward van Vliet, Tord Boontje en Mathieu Bruls al exclusief collecties voor FORMANI®.

Ook ons partnernetwerk sluit aan bij de drive om over landgrenzen heen te kijken. De samenwerkingen met partners in ruim veertig landen wereldwijd moedigt aan tot inleven en openstaan voor de schoonheid van andere culturen. OPEN UP! neemt u mee naar tal van die landen. Samen op wereldreis! Omdat samen zoveel leuker is en ons zoveel beter maakt! OPEN UP!

Pim Aarts
Owner & Managing Director

artikelen

Fold collectie Tord Boontje Handgrepen

FOLD is een waar kunstwerk en misschien wel een van de uniekste handgrepen die ooit is gemaakt.

In love with black details

Deze zwarte details maken jouw interieur en exterieur helemaal af!

Toon alle 4 artikelen
collecties
FORMANI B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Europalaan 12
6199 AB Maastricht-Airport

043 308 9000RECENSIES
CONTACT
Europalaan 12
6199 AB Maastricht-Airport

043 308 9000