Profielfoto van Stierman De Leeuw B.V.

Stierman De Leeuw B.V.

Woudhuizermark 79, 7325 AC APELDOORN

Over ons

O. de Leeuw Groentechniek levert uitsluitend via de erkende vakhandel. U kunt dus altijd rekenen op een optimaal advies, gedegen kennis, vakbekwaam onderhoud, een goede onderdelenvoorziening en een correcte garantieafhandeling.

Profiel

O. De Leeuw Groentechniek is Importeur van Bos- Tuin- en Parkmachines en lid van de O. De Leeuw Groep.   O. de Leeuw is ondernemer sinds 1810 en voert al meer dan 100 jaar het predikaat hofleverancier. O. de Leeuw Groentechniek is vanaf de oprichting lid van de branchevereniging Federatie Agrotechniek. Als onafhankelijk importeur kiezen we onze eigen fabrikanten en kunnen we zelf, in goed overleg met onze dealers en hun eindgebruikers, ons leveringsprogramma vaststellen. Wij bieden een ruime keuze aan tuinmachines voor particulier en professioneel gebruik, voor uiteen lopende toepassingen en met een goede prijs - kwaliteit verhouding. O. de Leeuw Groentechniek levert uitsluitend via de erkende vakhandel. U kunt dus altijd rekenen op een optimaal advies, gedegen kennis, vakbekwaam onderhoud, een goede onderdelenvoorziening en een correcte garantieafhandeling.

Artikelen

meest recent

AL-KO maairobot

Dankzij O. de Leeuw Groentechniek wordt gras maaien een fluitje van een cent. Met de Alko Robolinho 3000 houd je je gazon moeiteloos kort, mooi en gezond. Alko robotmaaiers gaan veilig, milieuvriendelijk en stil te werk. Een Alko maairobot is door iedereen simpel te bedienen en te laden. U hoeft hem alleen maar op het gazon te zetten en in te schakelen. Een serie toonaangevende volautomatische maairobots van de nieuwste generatie. Met krachtige Lithium Ion accu en onderhoudsvrije borstelloze motoren. Bent u ook toe aan het gebruik van een maairobot in de tuin? Dan is een AL-KO maairobot absoluut iets voor u! AL-KO IS specialist in alles wat u in uw tuin gemechaniseerd wilt doen.

Stierman De Leeuw B.V.

ALKO gazontractor

O. de Leeuw Groentechniek zorgt er met de AL-KO gazontractor voor dat uw gazon er eenvoudig en snel kort en gezond bij ligt. Deze BMW onder de maaimachines gaat veilig, milieuvriendelijk en stil te werk. Naast de gazontractoren en zitmaaiers van AL-KO voert O. de Leeuw Groentechniek een compleet programma tuinmachines van hetzelfde merk. Daarnaast voert dit bedrijf ook de maairobots van het merk Wiper. Wiper heeft diverse robotmaaiers in de collectie. U kunt voortaan uw gazon dus naar uw eigen voorkeur snel en comfortabel helemaal op peil houden met de robotmaaiers of de zitmaaiers van O. de Leeuw Groentechniek.  

Stierman De Leeuw B.V.

versnipperaars

Elke tuinier in hart en nieren wil na het snoeien het liefst zijn snoeiafval ook naar voedzame compost recyclen. O. de Leeuw Groentechniek heeft hiervoor de perfecte tuinmachines in huis, namelijk de Eliet versnipperaars. Eliet versnipperaars zijn apart en beperken zich niet alleen tot takken maar kunnen ook al het bladrijke en plantaardige groenafval verwerken. Dit voordeel komt tot stand dankzij het unieke Hakbijlprincipe ™. Dit principe zorgt dat de messen als hakbijlen door het groenafval klieven. Het hout wordt versneden in de vezelrichting. Dit levert ideale snippers op die snel uiteenvallen en in voedzame compost worden omgezet. Eliet versnipperaars helpen je in recordtijd van groenafval naar voedzame compost. 

Stierman De Leeuw B.V.
Bekijk alle 3 artikelen