Partner

Henk Huijts Ventilatietechniek (Clo-Vent)

Clo-Vent produceert en verkoopt o.a. compacte en vandaalbestendige Hoog Rendement closetpot- ventilatiesytemen geschikt voor particuliere en publieke toiletruimtes.

 

Website
algemene informatie

Clo-Vent

-Ontwikkeling, fabricage en verkoop van : Ventilatiesystemen die onfrisse geur direct via de binnenzijde van een wandclosetpot op diverse manieren verwijderen.

-'Touchfree' vandaalbestendige radarsensor systemen die gemonteerd achter het tegelwerk van een inbouwreservoir 'zien' of er iemand in de toiletruimte aanwezig is en zo ja, het Clo-Vent ventilatiesysteem automatisch in werking zetten en met de uitgebreide uitvoering na het toiletgebruik door een eenvoudige handbeweging ook 'Touchfree' het toilet door te laten spoelen.

- Import, verkoop van Valsir inbouwreservoirs, zo nodig aangepast t.b.v. 'Touchfree' toiletspoelsystemen.

-Waterbesparende wastafels/fonteinbakjes, hierbij wordt het water wat benodigd is om na een toiletbezoek de handen te wassen hergebruikt om het inbouwreservoir te voorzien van spoelwater.

-Geurvrij urinoir waarbij een wateraansluiting overbodig is (Waterfree), hierbij wordt onfrisse geur via de binnenzijde van het urinoir d.m.v. een ventilator afgevoerd.

artikelen
Henk Huijts Ventilatietechniek (Clo-Vent) heeft nog geen artikelen geplaatst
collecties
Henk Huijts Ventilatietechniek (Clo-Vent) heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Reeweg 88 a
6374 BZ LANDGRAAF

0455253878


artikelen
collecties
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Reeweg 88 a
6374 BZ LANDGRAAF

0455253878


Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Bedrijfsinformatie

Contact

Adresgegevens

Direct contact

Social media

Klik op het overzicht hierboven voor meer informatie.
Klik op het overzicht hierboven voor meer informatie.
Naam
Adres
Email
Tel.
Soort
Datum
IP