Profielfoto van Henk Huijts Ventilatietechniek (Clo-Vent)

Henk Huijts Ventilatietechniek (Clo-Vent)

Reeweg 88 a, 6374 BZ LANDGRAAF
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Clo-Vent produceert en verkoopt o.a. compacte en vandaalbestendige Hoog Rendement closetpot- ventilatiesytemen geschikt voor particuliere en publieke toiletruimtes.  

Clo-Vent

-Ontwikkeling, fabricage en verkoop van : Ventilatiesystemen die onfrisse geur direct via de binnenzijde van een wandclosetpot op diverse manieren verwijderen.

-'Touchfree' vandaalbestendige radarsensor systemen die gemonteerd achter het tegelwerk van een inbouwreservoir 'zien' of er iemand in de toiletruimte aanwezig is en zo ja, het Clo-Vent ventilatiesysteem automatisch in werking zetten en met de uitgebreide uitvoering na het toiletgebruik door een eenvoudige handbeweging ook 'Touchfree' het toilet door te laten spoelen.

- Import, verkoop van Valsir inbouwreservoirs, zo nodig aangepast t.b.v. 'Touchfree' toiletspoelsystemen.

-Waterbesparende wastafels/fonteinbakjes, hierbij wordt het water wat benodigd is om na een toiletbezoek de handen te wassen hergebruikt om het inbouwreservoir te voorzien van spoelwater.

-Geurvrij urinoir waarbij een wateraansluiting overbodig is (Waterfree), hierbij wordt onfrisse geur via de binnenzijde van het urinoir d.m.v. een ventilator afgevoerd.