Henk Huijts Ventilatietechniek (Clo-Vent)

Partner

Clo-Vent produceert en verkoopt o.a. compacte en vandaalbestendige Hoog Rendement closetpot- ventilatiesytemen geschikt voor particuliere en publieke toiletruimtes.

 

ALGEMENE INFORMATIE

Clo-Vent

-Ontwikkeling, fabricage en verkoop van : Ventilatiesystemen die onfrisse geur direct via de binnenzijde van een wandclosetpot op diverse manieren verwijderen.

-'Touchfree' vandaalbestendige radarsensor systemen die gemonteerd achter het tegelwerk van een inbouwreservoir 'zien' of er iemand in de toiletruimte aanwezig is en zo ja, het Clo-Vent ventilatiesysteem automatisch in werking zetten en met de uitgebreide uitvoering na het toiletgebruik door een eenvoudige handbeweging ook 'Touchfree' het toilet door te laten spoelen.

- Import, verkoop van Valsir inbouwreservoirs, zo nodig aangepast t.b.v. 'Touchfree' toiletspoelsystemen.

-Waterbesparende wastafels/fonteinbakjes, hierbij wordt het water wat benodigd is om na een toiletbezoek de handen te wassen hergebruikt om het inbouwreservoir te voorzien van spoelwater.

-Geurvrij urinoir waarbij een wateraansluiting overbodig is (Waterfree), hierbij wordt onfrisse geur via de binnenzijde van het urinoir d.m.v. een ventilator afgevoerd.

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Reeweg 88 a
6374 BZ LANDGRAAF
0455253878
henkhuijts@kpnmail.nl
www.clo-vent.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Reeweg 88 a
6374 BZ LANDGRAAF
0455253878
henkhuijts@kpnmail.nl
www.clo-vent.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag

Naam Adres Email Tel Soort Datum