Profielfoto van Bruynzeel Parket

Bruynzeel Parket

Scherpdeel 3, 4703RH Roosendaal

Artikelen

5

Parketinspiratiecentrum

Bruynzeel Parket Inspiratie Centrum Meer zien in het Bruynzeel Parket Inspiratiecentrum in Nieuwegein Een parketvloer koop je niet uit een folder. Die moet je zien, voelen, ruiken… kortom; beleven. En dat kan in optima forma in het Bruynzeel Parket Inspiratie Centrum in Nieuwegein. Meer dan een showroom. Want Bruynzeel Parket is ook meer dan een vloer. Dus ontwikkelden we een centrum met ruim 400 m2 parket, informatie en inspiratie. Het Bruynzeel Parket Inspiratie Centrum is een modern, state-of-the-art parketcentrum, waar zowel consumenten als architecten, ontwerpers en projectinrichters meer dan welkom zijn. U vindt er de mooiste vloeren, de exclusiefste houtsoorten en natuurlijk het beste advies.

Bruynzeel Parket

Geluidsisolerend parket

Geluidsisolatie Stille parketvloeren van Bruynzeel Parket Parketvloeren worden vaak geassocieerd met klossend en hol klinkend. Voor veel mensen een reden om te kiezen voor vaste vloerbedekking. Zeker als er nog benedenburen zijn om rekening mee te houden. Parketvloeren zijn geluidsisolerend te leggen Maar dat parket voor meer geluidsoverlast zou zorgen dan welke vloer dan ook, is een misverstand. Een parketvloer van Bruynzeel kan zelfs de overlast van geluid verminderen. Parketvloeren van Bruynzeel zijn geluidsisolerend te leggen. Dat is comfortabel voor uzelf én voor uw buren. Lucht- en loopgeluid op parket Lucht- en loopgeluid is geluid dat u maakt als u heen en weer loopt en dat weer terugkaatst in de kamer. Het kan verminderen door uw kamer op een andere manier in te richten, maar het belangrijkste verschil wordt gemaakt door de wijze waarop de vloer is gelegd. De meeste parketvloeren van Bruynzeel worden massief verlijmd en professioneel gelegd waardoor het niet klost en hol klinkt. Contactgeluid op parket Contactgeluid is geluid dat doorklinkt naar aangrenzende ruimtes. Vooral de lage tonen veroorzaken veel hinder. Contactgeluid ontstaat door contact tussen mens en materiaal of tussen materialen onderling; de trillingen vermenigvuldigen zich vervolgens in het materiaal. Oorzaken zijn bijvoorbeeld stampvoeten, het dichtslaan van deuren, het bespelen van een cello op een houten vloer, een luidsprekerkast op de kale muur. Ook de overlast door contactgeluid kan tot een minimum beperkt worden als de parketvloer volgens de laatste technische normen is gelegd. Certificaat bij parketvloer van Bruynzeel Veel verenigingen van eigenaren stellen tegenwoordig al strenge eisen aan de mate van geluidsisolerende werking van uw vloer. Bruynzeel hanteert de nieuwe standaard uit de bouwwereld (∆ Llin) waarbij door een weging van verschillende factoren in één getal aangegeven wordt welke kwaliteitsklasse het is. Bij Bruynzeel Parket ontvangt u bij een parketvloer een certificaat op naam dat u de garantie geeft dat de contactgeluidsisolerende waarden ook daadwerkelijk ruimschoots voldoen aan de TNO-eisen en de nieuwe bouwnormen.

Bruynzeel Parket

Parketonderhoudsservice

  Bruynzeel parket Onderhoudsservice Uw parket blijvend in topvorm Met parket van Bruynzeel haalt u een vloer voor het leven in huis. Maar zelfs de beste vloer heeft onderhoud nodig. En we kunnen ons heel goed voorstellen dat u wel door de knieën gaat voor Bruynzeel Parket, maar dat u er niet twee keer per jaar voor op uw knieën wilt. Daarom is er nu de Bruynzeel Parket Onderhoudsservice. Onderhoud verzorgd Met de Bruynzeel Parket Onderhoudsservice is het onderhoud van uw vloer goed en gemakkelijk geregeld. Afhankelijk van uw behoefte komt een professioneel onderhoudsteam uw parket één of tweemaal per jaar behandelen met polish of was. Daarmee worden eventuele kleine krassen verwijderd, blijven de kleur en glans op peil en vermindert de kans op vlekken of beschadigingen. Volledige service Onze representatieve en vakkundige onderhoudsmedewerkers ontzorgen u totaal. Ze brengen dus alle benodigde middelen en materialen mee, verplaatsen (voorzichtig) uw meubels en zetten alles na afloop weer netjes terug. Bovendien controleren ze uw vloer op beschadigingen en andere onvolkomenheden. Regel vandaag nog uw vloeronderhoud De Bruynzeel Onderhoudsservice is gemakkelijk, handig en flexibel. Uw adviseur van Bruynzeel Parket bespreekt prijzen en condities graag met u.

Bruynzeel Parket

Vloerverwarming + parket

Vloerverwarming en parket? Laat het maar aan de specialist over Kan parket in combinatie met vloerverwarming gelegd worden? Dat is een vraag die wij dagelijks horen. En niet alleen van consumenten, maar ook van (binnenhuis)architecten die blijkbaar nogal eens verschillende antwoorden krijgen en zij willen graag weten of ze die zichtbare radiotoren achterwege kunnen laten. Wij vertellen u graag wat het antwoord van Bruynzeel Parket is. Een makkelijke vraag maar het antwoord is nog niet zo simpel. Veel parketbedrijven beweren dat de combinatie parket en vloerverwarming niet mogelijk is. Begrijpelijk dat sommige parketbedrijven zich daar - gelet op de problemen en risico’s - niet aan wil branden, maar het is niet waar. Het vereist de nodige kennis en vakmanschap en daarom kan niet iedereen het. Maar Bruynzeel Parket kan het wel. Wij hebben al lang geleden de voordelen van vloerverwarming erkend en hebben er daarom ook al lang de kennis, het vakmanschap en het parket voor in huis. Parket en vloerverwarming mét volledige garantie, alléén bij Bruynzeel Parket Het leggen van parket op vloerverwarming is inmiddels een specialiteit van Bruynzeel Parket geworden. Wij hebben in de afgelopen 25 jaar de benodigde tools ontwikkeld en de eigen gecertificeerde parketteurs in huis getraind, waardoor zij heel veel ervaring hebben in de combinatie vloerverwarming en parket. Dagelijks leggen wij honderden meters parket op alle soorten vloerverwarming (zowel hoofd- als bijverwarming). Het grote verschil met andere parketbedrijven is wij zo ervaren zijn in de combinatie parket en vloerverwarming dat u bij Bruynzeel Parket exact dezelfde garantie krijgt als op alle andere parketvloeren van Bruynzeel. Zonder uitsluitingen. We zijn tenslotte niet voor niets de ‘Grondleggers van parket’. Is parket en vloerverwarming bij u mogelijk? De Bruynzeel parketadviseur bij u in de buurt deelt graag zijn kennis over de combinatie parket en vloerverwarming. Bovendien wijst hij u graag op de details die bij u thuis van toepassing zijn. Niet iedere parketvloer heeft bijvoorbeeld dezelfde hoogte en hetzelfde rendement. Maak daarom snel een afspraak in een van onze showrooms..

Bruynzeel Parket
Terug naar bedrijf