Partner

Beyé Hoveniers

Dé oplossing voor periodiek onderhoud aan uw tuin. Uw eigen professionele tuinman tegen een betaalbaar tarief. Genieten van alles wat er groeit en bloeit in uw tuin.

Website
algemene informatie

Wij bieden diverse mogelijkheden om uw tuin door ons te laten onderhouden. Wij werken met bepaalde basis modules en iedere module is gericht op specifiek onderhoud aan uw tuin. U kunt deze modules koppelen en desgewenst aanpassen. Wij zullen dan met u een onderhoudsplan voor uw tuin maken en zo kunt u zelfs uw eigen module samenstellen. Op deze manier is er voor ieder budget de mogelijkheid om uw eigen tuinman te hebben.

Natuurlijk kunt u ook voor grote renovaties aan uw tuin bij ons terecht.

Indien uw tuin aan een grondige onderhouds­beurt toe is, maken wij in overleg met u een plan over de aanpak van uw tuin. Samen met u gaan wij stap voor stap door uw tuin, in­formeren u over de mogelijkheden en adviseren u over alles wat met uw beplanting te maken heeft. Wij vinden het belangrijk dat u straks kunt genieten van uw tuin. We nemen daarom de tijd voor u en uw tuin en garanderen een professionele aanpak.

Ongedierte?

Overlast van mieren, luis, schimmel of ander ongedierte? Wij komen bij u op afspraak en helpen u er van af te komen.

Nieuwsgierig?
Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons voor een oriënterend gesprek. Wij komen graag langs om u meer te vertellen over de voordelen van uw eigen tuinman. Tevens verzorgen wij ook tuinaanleg, tuinrenovatie, tuinbestrating en tuinbeplanting.

Uw tuin, onze zorg.

artikelen

Onderhoud

Het is tijd om aan de tuin te laten werken!

collecties
Beyé Hoveniers heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Broerdijk 187
6523 GT Nijmegen

0614882563RECENSIES
CONTACT
Broerdijk 187
6523 GT Nijmegen

0614882563