string(1) "b"
Profielfoto van Audio Video Custom Install AVCI

Audio Video Custom Install AVCI

Tappersweg 1417, 2031 EV HAARLEM

Over ons

Wij zijn gevestigd in Haarlem aan de Tappersweg 14-17, 2031EV. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag 09.00 tot 17.00. Wilt u iets afhalen of een

Onze gegevens


De op onze website aangekochte goederen kunt eenvoudig door ons laten verzenden. U heeft hierbij de keuze uit de bezorgdiensten welke door ons worden aangeboden. Andere bezorgdiensten welke niet vermeld staan kunnen helaas niet toegepast worden omdat wij daar geen contractuele afspraken mee hebben. Uiteraard is het mogelijk de aankochte producten (binnen een redelijke termijn) bij ons af te halen, een en ander na overleg. Contante betaling is mogelijk bij afhaling. U dient het factuurbedrag contant en gepast te overhandigen. Wij hebben geen kas. Voor speciale bestellingen of afwijkende producten kunnen wij een aanbetaling vragen. AVCI is ingeschreven bij de KVK onder nummer 34278289. BTW NL156031425B01 Onze algemenevoorwaarden vindt u hier.

Retour en vervanging

Producten kunnen defect raken. Heel vervelend, maar het gebeurt. Wanneer de oorzaak helder is (u kunt er niets aan doen) en wij kunnen het eenvoudig oplossen, dan doen wij niet moeilijk. Wat wij wel graag willen weten is wat er precies gebeurt is met het product. Dus bij een melding "is stuk" gaan onze wenkbrauwen omhoog (wij zijn ook gewoon mensen) en bij een duidelijke omscrhijving (ik deed de stekker erin en toen gingen alle lampjes knipperen en sprong de magetron aan) zijn wij meer tevreden. Dit helpt ons namelijk om problemen bij anderen in de toekomst te voorkomen. Producten retourneren kan, echter dit dient vantevoren gemeld te worden met daarbij de reden en de staat van het product / verpakking. Indien het product ons inziens voor retournering in aanmerking komt ontvangt u van ons een retournummer. Zo weten wij allemaal waar we aan toe zijn en voorkomen we dat er bij ons producten arriveren waarvan wij niet weten wie het gekocht heeft.