Aluxe verandadaken

Partner

Al jaren leveren wij onze veranda's aan u als consument via één van onze gespecialiseerde dealers. Wij zijn gestart met een basissysteem en hebben dit met ingang van 2010 uitgebreid met de premiumline veranda's. Onze premiumline is een doorontwikkeling van ons basis veranda systeem. Binnen dit systeem kunnen wij ook opties bieden als een windscherm aan de voorzijde...

Uiteraard leveren wij ook nog ons basissysteem waar vele duizenden consumenten nog dagelijks van genieten! De profielen van de Aluxe verandadaken worden door één van de grootste aluminium fabrieken in Nederland en België voor ons vervaardigd op basis van de unieke profielen. Wij hebben héél bewust gekozen voor een Nederlandse producent en een Belgische productent en niet voor één van de vele fabrikanten uit oost-europa of China. In de loop der jaren is toch gebleken dat deze kwaliteit toch vaak te wensen overlaat.

Alle Aluxe verandadaken worden vervolgens in onze eigen productiehal geheel op maat en naar wens van onze klanten en dealers geassembleerd.

ALGEMENE INFORMATIE
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
CONTACT
Dokweg 2
8243 PT LELYSTAD
0880106600
info@aluxe.nl
www.aluxe.nl
MEER INFORMATIE?
Ga naar de website
ARTIKELEN
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Dokweg 2
8243 PT LELYSTAD
0880106600
info@aluxe.nl
www.aluxe.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Naam Administrator Statistieken mail Product aanvraag Brochure aanvraag

Naam Adres Email Tel Soort Datum
Mw DelormeComeniuslaan 21 Zeist codezeist@gmail.com0306990014Product4 - 8 - 2017