Profielfoto van Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren Overrijssel

Aart van de Pol Badkamers, Keukens en Vloeren Overrijssel

Deventerweg 6, 7437 BJ Bathmen
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Merken

5

Duravit

Ruwekampweg 2
5222 AT  's HERTOGENBOSCH

Met Duravit komt Wellness bij u thuis

Meer informatie

H&R Badmeubelen & Sanitair

Graafsebaan 44
5384 RT  Heesch

H&R Badmeubelen & Sanitair BV is een jong en veelzijdig bedrijf dat is gespecialiseerd in de productie en samenstelling van badmeubelen. Door onze uitgebreide kennis van materialen te combineren met de laatste trends op het gebied van badkamerinrichting worden steeds weer de meest waanzinnige badmeubels gecreëerd. Wij hebben als doel om middels een nauwe samenwerking met onze dealers, u als consument net dat beetje extra te bieden. Geen concessies doen in kleur, materiaal, afmeting en/of samenstelling; daar streven wij naar, iedere dag weer!

Meer informatie

Luca Sanitair

Rooseveltstraat 12
2321 BM  Leiden

Luca Sanitair is een sanitair groothandel gefocust op Italiaans design. Luca Sanitair staat voor kwaliteit en design en levert uitsluitend aan exclusieve showroomhouders tegen betaalbare consumentenprijzen. Kenmerken Luca Sanitair Luca Sanitair is een sanitair specialist in vrijstaande baden, opzetwastafels en fonteinen en innovatief met eigen ontworpen producten, zoals de wandwisser en vloerwisser. Ook is Luca Sanitair een trendsetter in natuurlijke materialen als eiken- en teakhout, 316 rvs staal, solid surface en mineral stone. Keuzemogelijkheden met verschillende kleuren, meubelcombinaties en maatwerk zijn mogelijk. Luca Sanitair is gefocust op Italiaans design sanitair met merken als Bongio kranen, Globo keramiek, Hatria keramiek, DAS radiatoren, GB badkamermeubelen en Capannoli accessoires.

Meer informatie

Novy

Van Nelleweg 1
3044 BC  Rotterdam

Met meer dan 50 jaar op de teller, is Novy dé Belgische specialist in afzuigkappen, die daarnaast ook hoogstaande inductiekookplaten aanbiedt.

Meer informatie

Thebalux

Hoge Balver 19
7207 BR  Zutphen

De badkamer van uw dromen? Uw badkamer is pas áf met een Thebalux badmeubel.

Meer informatie
Terug naar bedrijf