Profielfoto van The Kitchen Architects

The Kitchen Architects

Website

Over ons

Dat een keuken onderdeel is van uw lifestyle; zetten onze ondernemers om in een statement. The Kitchen Architects ademen stijl, passie en kennis. Met de rijke materialen creëren zij unieke elementen.

Tegenwoordig is het meer en meer de trend dat men een compleet luxe interieur wil waarin de keuken het centrale punt vormt als een fraai meubelstuk. Een keuken moet dus niet alleen praktisch zijn, maar moet tevens deel uitmaken van uw zorgvuldig gestylde interieur. Een interieur dat u als eigenaar representeert.

Onze aangesloten ondernemers vertalen deze wensen door naar een complete woonbeleving, in de vorm van een keuken, met unieke elementen en uitzonderlijke materialen, veelal met hulp van een architect. Bij The Kitchen Architects vindt u alleen maar ondernemers die u deze complete woonbeleving kunnen bieden. ‘We Imagine Your Style’ is bij deze ondernemers dan ook op het lijf geschreven. Elke aangesloten ondernemer is een ware keukenarchitect. Dat ziet u niet alleen aan de showroom; het uit zich ook doordat deze ervaren professionals in staat zijn een uniek stijlelement toe te voegen aan uw huis.

Meer informatie
Voor meer informatie over The Kitchen Architecs klik hier

Showrooms

laatst toegevoegd

NDR Keukens

Coninx Keukens

De Koning Keukens

The Furnery

Johan Bos Keukens

Ontdek de 17 showrooms