Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Eerste Kamer

Pure Wellness

Deze riante whirlpool van Cleopatra ligt zeer comfortabel. Het bad is voorzien van een Spa- en Hydro systeem voor totale ontspanning van het lichaam.

Ingebouwde wastafelkraan op spiegel

De wastafelkraan, de Hotbath Friendo, is op de maatwerk spiegel gemonteerd. Met de hoge, slanke spiegels ontstaat er een bijzonder chique geheel.

Strakke inbouw nissen

Op de achterwand zijn naast de stoomcabine twee inbouw nissen gecreëerd. De witte nissen van het merk Looox zijn strak en mooi afgewerkt. Stijlvolle nissen zijn een sieraad voor de badkamer.

Stoomcabine Cleopatra

De wanden van de stoomcabine zijn voorzien van een fraaie glas mozaïek. Met mozaïek ontstaat er direct een wellness sfeertje. Naast het genot van de stoomdouche kan er gebruik gemaakt worden van de separate hoofd- en handdouche. Het wellness gevoel wordt gecompleteerd met de infraroodwarmte van de Sunshower.

Meer lezen over
'Pure Wellness'?

meer van deze professional

Wellness badkamer

Genieten! Deze exclusieve badkamer is zeer luxe en comp...

Slaapkamer met Wellness

Het is heerlijk om in de slaapkamer een wellness ruimte...

Design badkamer

In deze design badkamer is de zwevende wastafel een ech...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.