Top 4 Aanbiedingen

De Aequa serie was de eerste houtlook vloertegel van Castelvetro

Aequa by Castelvetro Top Aanbieding 1

De Aequa serie was de eerste houtlook vloertegel van Castelvetro die niet van echt te onderscheiden is. Met name de klassieke eiken kleuren passen in ieder interieur. Mocht je toch net iets anders zoeken, dan is deze tegel ook te krijgen in bijvoorbeeld grijs. In totaal leverbaar in 5 kleuren. € 35,00 p/m2, excl. BTW.

Woodland by Castelvetro Top Aanbieding 2

Castelvetro staat op dit moment sterk in de markt Met drie top series in houtlook waaronder de Woodland zijn ze bij ons uit de showroom niet weg te denken. Verkrijgbaar in 6 natuurlijk kleuren. € 35,00 p/m2, excl. BTW.

Woodside by kronos Top Aanbieding 3

Wood Side brengt de buitenruimte zonder grenzen naar het interieur op basis van de natuurlijke structuren in hout, in combinatie met de hoge prestaties van porcellanato voor een duurzaam, veelzijdig, innovatief product van onbetwiste charme. Er zijn vier kleur typen beschikbaar om de natuur vorm te geven.

Deze houtlook vloertegel is niet van echt te onderscheiden! Kom langs in een van onze winkels om hem te bekijken en profiteer meteen van deze aanbieding.        € 42,50 p/m2, excl. BTW.

 

Vogue by Castelvetro Top Aanbieding 4

Vogue zorgt voor een warme sfeer door de verschillende tinten hout in iedere ruimte van je woning, met de duurzaamheid van keramiek. De 6 verschillende kleuren zorgen dat er altijd wel een kleur bij je interieur past.

Vogue is één van de drie series van Castelvetro die wij in de aanbieding hebben. Zeker de moeite waard om eens te komen bekijken. € 35,00 p/m2, excl. BTW.

Meer van Balotti Bekijk alle