Strakke wastafel

De Bowl-serie is ons nieuwste ontwerp. In deze serie combineren we een ronde vorm met onze bekende vierkante en rechthoekige ontwerpen. De verborgen afvoer en muurbeugels zorgen ervoor dat ook deze serie als één blok steen uit de wand lijkt te komen. Ook deze serie wordt uit één blok steen gehouwen. De Bowl-serie is leverbaar in elke maat in de materialen zwart graniet, wit composiet quartz en Belgisch hardsteen.

Productomschrijving

Strakke vormgeving zonder afvoer in zicht
Bij de Flatline, CrossOver en Bowl modellen is een sifon overbodig omdat de wastafels worden geleverd met RVS afvoeren met een ingebouwd waterslot. Het strakke lijnenspel wordt niet verstoord door een sifon. Het waterslot is gemakkelijk uit elkaar te nemen en schoon te maken en heeft meer dan genoeg afvoercapaciteit. Alleen de meer traditionele Quadro Basin modellen maken gebruik van de traditionele sifon oplossing. Giquadro maakt zeer moderne minimalistische design wastafels. Ze doen dit uit oermaterialen en met elementaire vormen. Dit resulteert in zeer attractieve en spannende ontwerpen.


Giquadro is een Hollandse bedrijf. Het materiaal dat gebruikt wordt zijn blokken zwart natuursteen, blokken wit quartz, en blokken Belgisch blauwsteen. De ontwerpen kenmerken zich doordat de wastafels allemaal uit één blok steen gehouwen zijn en zwevend met niet zichtbare muurbeugels opgehangen worden. Zo lijkt de wastafel als een puur blok steen uit de wand te komen. Boven de afvoer van elke wastafel ligt een natuurstenen tegel. Het water stroomt van de tegel af, de niet zichtbare afvoer in.

Eerlijke ontwerpen
Giquadro probeert bij het ontwerpen elementen weg te laten en zaken te schrappen tot we bij de kern en de essentie van het ontwerp zijn. Onze passie ligt bij het werken met eerlijk en mooie materialen in eenvoudige maar slimme ontwerpen. We werken met steen dat al honderdduizenden jaren op aarde is. Een mooi en puur materiaal. Of met een quartz, wat we in blokken gieten en als een blok steen behandelen. 

Strakke vormgeving zonder afvoer in zicht
Bij de Flatline, CrossOver en Bowl modellen is een sifon overbodig omdat de wastafels worden geleverd met RVS afvoeren met een ingebouwd waterslot. Het strakke lijnenspel wordt niet verstoord door een sifon.  Het waterslot is gemakkelijk uit elkaar te nemen en schoon te maken en heeft meer dan genoeg afvoercapaciteit. Alleen de meer traditionele Quadro Basin modellen maken gebruik van de traditionele sifon oplossing.

Spettert dat niet?
De wastafels roepen de vragen op: "Spettert dat niet?" of “Stroomt dat niet over?” We houden van ontwerpen die emotie oproepen. Op beursstands of bij onze dealers demontreren we u graag dat de wastafels inderdaad heel spannend zijn, maar niet spetteren of overstromen.

Zwevende elementen
Alle wastafels van Giquadro worden als zwevende elementen gemonteerd. Ook onze lijn van plateau's die onder of naast de wastafels hangen op dezelfde manier met niet zichtbare RVS beugels aan de wand. De Giquadro kasten worden als met dichte bovenkant geleverd en worden ook zwevend gemonteerd.