Partner

PrimaBad BV

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vind je bij Primabad. Als Nederlandse fabrikant van MDF badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment zijn ze gevestigd in het Brabantse Veghel. Vanuit hier beleveren ze dagelijks een groot aantal dealers in Nederland, België en Duitsland.

MEER TONEN

Primabad Get Up

De compacte uitvoering van de Get Up maakt dit badkamermeubel uitermate geschikt voor wie ruimte wil besparen in de badkamer.

Primabad Get Up

De wastafelkasten zijn zowel met greep als greeploos leverbaar. De luxe laden zijn zelfsluitend. De Get Up is verkrijgbaar in combinatie met een keramisch of kunstmarmer wastafelblad.

De wastafelkasten zijn zowel met greep als greeploos leverbaar en te combineren met een keramisch of kunstmarmeren wastafelblad. De laden zijn voorzien van sluitdemping en uit te voeren met Tipmatic voor het opnenen zonder gebruik te maken van grepen of greepprofielen. 

Leverbaar in:

7 breedtematen (600-700-800-900-1000-1050 en 1200 mm. )

26 melamine en 5 acryl corpuskleuren

26 melamine, 16 folie en 5 acryl frontkleuren

HPL afdekbladen in 26 kleuren

meer van deze professional

Primabad Blend

Voor iedereen die graag afwijkt van de norm en het avon...

Primabad Rise

De nieuwe en verrassende lijn Rise van Primabad geven j...

Primabad Third Edition

De Third Edition is de 3e actielijn badkamermeubelen va...

Toon alle 24 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.