string(1) "p"

Kleur in zijn mooiste vorm

Kleur als een eyecatcher of subtiel toepepast: creëer je eigen stijl!

Kleur bepaalt hoe je een ruimte beleeft

Kleur komt gelukkig steeds vaker terug in de badkamer. Dit jaar zijn warme tinten als oranje en bordeaux erg in opkomst. Ook mooi is een opvallend kleuraccent als geel of groen in een verder rustige toonzetting. De badkamer kun je zo inrichten dat het past bij je gehele interieurstijl. Tenslotte is het dé plek waar je de dag begint en waar je komt om te ontspannen na een een drukke dag. 

Kies voor kleur met de moderne collectie Artis opzetwastafels. Deze zijn maar liefst verkrijgbaar in negen tweekleurenlook tinten, 2 wittinten en in 4 vormen: rechthoekig, vierkant, rond of ovaal. Het kleurpalet is samengesteld door de internationaal bekende designer Gesa Hansen, die er prachtige nieuwe tinten als Sage Green, Indian Summer, Bordeaux en Rust aan toevoegde. 'Kleur is voor mij de ziel van een product,’ beschrijft ze, ‘het kan zoveel emoties opwekken en vrijwel alles veranderen.’ Kleur bepaalt echt hoe je een ruimte beleeft. Hoe de sfeer is en of je je daarbij thuis voelt.

Het verrassende van de Artis-collectie is de BiColour look: van buiten is de wastafel uitgevoerd in een kleur in zijdeglans, van binnen glanzend wit. Combineer de wastafel met een mooi blad of handig meubel. Mix & match, kies wat je mooi vindt en maak het zo helemaal naar je eigen smaak!