Belgisch hardsteen

Strakke vormgeving bij wastafels Giquadro zonder afvoer in zicht is nu ook verkrijgbaar in Belgisch hardsteen!

Wastafel Belgisch hardsteen

Bij de Flatline, CrossOver en Bowl wastafelmodellen is een sifon overbodig omdat de wastafels worden geleverd met rvs-afvoeren met een ingebouwd waterslot. Het waterslot is gemakkelijk uit elkaar te nemen en schoon te maken.

Giquadro wastafels worden allemaal uit één blok steen gehouwen en zwevend met niet-zichtbare muurbeugels opgehangen. Zo lijkt de wastafel als een puur blok steen uit de wand te komen. Naast zwart graniet, wit composiet quartz zijn alle modellen nu ook leverbaar uit Belgisch hardsteen.

Meer van Giquadro BV Bekijk alle

WIT quartz

Het jonge Nederlandse ontwerpersduo, dat onder de naam Giquadro strakke designwastafels produceert, komt met een uitbreiding van materiaal, modellen en assortiment. Lang verwacht en nu eindelijk een feit: de productie van Giquadro wastafels uit wit quartz composiet is gestart. De mogelijkheid om alle wastafels in zwart of in wit te leveren is een grote stap vooruit. De witte wastafels worden net als de zwart granieten modellen uit één stuk gehouwen. Geen lijmnaden, geen kans op verkleuringen en geen kans op lekkage dus.  

Giquadro BV