Partner

De Lange Keukens

Keus in 'gewone' keukens genoeg. Daarom kiest De Lange Keukens in Ommen voor puur en origineel. Sinds 2000 heeft het familiebedrijf zich gespecialiseerd in landelijke keukens, omdat zij die stijl zelf omarmen.

Aan de Eskampweg vindt u twee verdiepingen vol nostalgische, oud-Hollandse, eikenhouten, robuuste, landelijke keukens en ambachtelijke stijlkeukens op maat. In allerlei opstellingen en formaten, van superbetaalbaar tot superdeluxe. Aangekleed met bijpassende apparaten, fornuizen en allelei leuke aankleding en accessoires.

Bij de Lange keukens is voor elk budget een passende keuken. Zo zijn de binnenkanten van de kasten bij een massief houten keuken niet perse van hout. Want als de binnenkant van goed en degelijk materiaal is en in meer dan 25 kleuren mogelijk, met dito hang- en sluitwerk, wie wil er dan meer geld uitgeven? De constructie zal er niet steviger van worden.

En zo hebben ze bij de Lange wel meer manieren om uw budget in de gaten te houden, zonder op de kwaliteit te moeten bezuinigen. Neem maar eens een kijkje op de website, of natuurlijk in Ommen. Als liefhebber van de landelijke nostalgische stijl kijkt u uw ogen uit.

U kunt trouwens tegenwoordig ook bij de Lange terecht voor een mooi landelijk badmeubel, vitrinekast, buffetkast, eethoeken, tafels en stoelen. Alles in landelijke stijl

 

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht delangekeukens.nl

Enkele jaren geleden hebben we langelijke badmeubelen in het assortiment opgenomen. In dezelfde stijl als uw keuken, of juist mooi in contrast. Enkele zeer betaalbare modellen in vaste formaten/indelingen en keuze uit een ruim pallet vaste kleuren.

Maar ook op uw gewenste maat en in iedere kleur mogelijk.

Compleet met wasbakken, kranen, natuurstenen wastafels en alle landelijke accessoires voor een prachtig plaatje.

Meer lezen over
'Badmeubelen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.