Partner

PrimaBad BV

In de badkamer is een passend meubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vind je bij Primabad. Als Nederlandse fabrikant van MDF badkamermeubelen in het lage, midden en hogere segment zijn ze gevestigd in het Brabantse Veghel. Vanuit hier beleveren ze dagelijks een groot aantal dealers in Nederland, België en Duitsland.

MEER TONEN

Badmeubel Original

Net even anders, net even strakker, net even meer naar uw wens: Primabad Original.

Primabad Original

Verblijf in de badkamer is voor vele een rustig en privé moment. Primabad heeft dit als geen ander begrepen en geeft met een geoptimaliseerde stijl en toepassing van alle moderne technieken, hier een modieuze invulling aan.

De Original laat maatwerk en design ineen vloeien en is leverbaar in meer dan 30 kleuren. Maatwerk is mogelijk tot wel 280 cm. breed in combinatie met diverse opbouw waskommen en 1 of 2 wasbakken geïntegreerd. De luxe lade incl. binnenlade met zelfsluiting en de greeplijsten met geïntegreerde LED-verlichting geven de finishing touch aan de Original en daarnaast geven de open vakken een speelse en creatieve uitstraling.

 

Leverbaar in:

Maatwerk tot 280 cm.

26 melamine en 5 acryl corpuskleuren

26 melamine, 16 folie en 5 acryl Frontkleuren

HPL afdekbladen in 26 kleuren

 

meer van deze professional

Primabad Third Edition

De Third Edition is de 3e actielijn badkamermeubelen va...

Primabad Blend nieuw

Nieuwe mogelijkheden Blend

Primabad Hoog-laag systeem

Hoog-Laag systeem voor het zelfstandig ouder worden of ...

Toon alle 24 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.