Badmeubel - wastafel 345

Wastafel en meubel volgens persoonlijke denkbeelden door ruimtelijke architectuur en comfort gecombineerd. De lichtlijst en het planchet aan de spiegel kunnen zijdelings worden verplaatst. Sphinx 345 nodigt u uit tot een creatief spel met verschillende niveaus.

Sphinx 345

Van de klassieke dubbele wastafel met onderbouw via wandcloset en wandbidet tot de baden - de badkamerserie Sphinx 345 kan uiterst variabel gecombineerd worden.

Wastafel en meubel volgens persoonlijke denkbeelden door ruimtelijke architectuur en comfort gecombineerd. De lichtlijst en het planchet aan de spiegel kunnen zijdelings worden verplaatst. Sphinx 345 nodigt u uit tot een creatief spel met verschillende niveaus. Grafisch exacte contouren, organisch vloeiende vormen voor moderne, architectonische badkameroplossingen.

Met omvangrijke aanbod aan wastafels omvat ook asymmetrische vormen. De bijzonderheid: een uitsparing in het keramiek, uitgerust met een decoratieve schaal.

Innovatief en modern - elegant. Aanvullende comfortabele extra's van de wastafelonderbouwkasten - royale gedempte en zelfsluitende schuifladen.

Ook de fonteinonderbouw met deur is in drie kleuren verkrijgbaar: wit hoogglans, platina grijs hoogglans en bourgogne rood hoogglans. Voor compacte, moderne gastentoiletten. De hoekfontein biedt een ruimtebesparende oplossing voor het toilet.

Zich goed voelen met alles, dat daarbij hoort. Van de klassieke dubbele wastafel met onderbouw via wandcloset en wandbidet tot de baden - de badkamerserie Sphinx 345 kan uiterst variabel gecombineerd worden. Optioneel om ontspannen te baden: het nekkussen. Eveneens in comfortabele weelde: de wastafels Sphinx 345 van 120 cm met en zonder kraangaten. En een op de vloer staande lage kast, die bovendien nieuwe mogelijkheden van ruimtelijke enscenering opent.

Met Sphinx 345 nieuwe grenzen ontdekken - voor persoonlijke accenten en innovatief interieurontwerp. Buitengewone inrichtingsmogelijkheden, zoals de nieuwe verbinding van hoge spiegelkast en staande lage kast. Voor meer individualiteit.

Zet de tijd even stil. Vergeet de wereld om je heen. Stap uit de drukte van de dag in de rust die je zelf cre�ert. Spoel de spanning van je af. Duik onder in jezelf en vind je balans terug. Geniet intens van het water om nieuwe energie op te doen en je gedachten de vrije loop te laten. Dat verdien je, elke dag. Cre�er die vitaliserende rust in je eigen domein.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Facebook