array(1) { ["path"]=> string(21) "www.bettingressing.nl" }
Partner

Betting en Ressing tegels-natuursteen

Met honderden soorten wand- en vloertegels heeft u in de grote showroom van Betting Ressing in Groenlo doorlopende acties met aantrekkelijke aanbiedingen. In de zeer ruime laagdrempelige showroom met honderden soorten wand- en vloertegels hebben klanten uit heel Nederland de keuze uit een enorm aanbod.

Betting Ressing verkoopt hoogstaande merken tegen stuntprijzen. Dat kan omdat het materiaal rechtstreeks in het buitenland wordt ingekocht. Door tegels van een prima kwaliteit rechtstreeks te betrekken vanuit Italië en Spanje wordt de tussenhandel geheel vermeden. Dat scheelt de klant erg veel geld. De tegelverkoop is dan ook voor zowel de particulier, aannemer, zzp'er en collega handelaar erg antrekkelijk. Door onze grote voorraden kunnen al onze klanten indien gewenst ook direct hun uitgezochte tegels mee nemen of wij bezorgen het op een tijdstip dat het uit komt gewoon op de stoep!

U vindt bij ons niet alleen tegels maar ook laminaat, Pvc en sierbestrating behoren sinds enkele jaren tot ons vaste assortiment. Ook hierbij geld dat alles af fabriek komt en de prijzen zeer interessant zijn.

Of het nu om uw tegevloer voor de woonkamer, sierbestrating of grind voor uw oprit, of laminaat voor op de slaapkamer gaat, bij Betting Ressing vindt u alles wat u zoekt onder één dak!

MEER TONEN

Rako Glans / Mat wit

Nu tijdelijk in de aanbieding!

 

Rako Glans of mat wit 30x60

normaal van €24,95

 

voor €16,95

Meer lezen over
'Rako Glans / Mat wit'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.