Natuursteen in badkamer

Een vloer of wand van natuursteen geeft je badkamer direct een luxe uitstraling. Ontdek de unieke collectie natuursteen voor je badkamer bij Nibo Stone.

Natuursteen voor natte ruimtes

De badkamer vervult tegenwoordig steeds meer een belangrijke rol als ontspanningsruimte in huis en de eisen die aan de inrichting worden gesteld zijn hierdoor veranderd. Een vloer of wand van natuursteen geeft de badkamer direct een luxe gevoel. Maar het is ook praktisch: Het materiaal is waterbestendig, gemakkelijk schoon te houden en vooral duurzaam.

Kies in kleinere ruimtes voor een klein formaat tegels


Bij de keuze van natuursteen in de badkamer is het belangrijk dat je kiest voor de juiste afwerking. Zo is een hoogglans gepolijste vloer minder geschikt vanwege het uitglijdingsgevaar. Beter is het om te kiezen voor een natuursteensoort met een wat ruwer oppervlak. Leisteen in een breukruwe uitvoering heeft een natuurlijke antislipwaarde die niet te evenaren is met bijvoorbeeld keramische tegels. Daarnaast zijn er diverse natuursteensoorten die door de speciale oppervlaktebewerking stroef aanvoelen. De adviseurs van Nibo Stone kunnen u alles vertellen over natuursteen in natte ruimtes, eventueel in combinatie met vloerverwarming. Ontdek de uitgebreide en unieke collectie natuursteen tegels en mozaieken voor je badkamer in de showrooms van Nibo Stone in Venlo en Vianen. 

Win een BBQ
Wanneer je tussen 1-31 augustus de showroom van Nibo Stone in Vianen bezoekt, maak je kans op een large Auplex Kamado BBQ. Lees hier meer over de actie.