Partner

GLAZZ®

GLAZZ® is een sterk merk met een divers assortiment mooie, complete producten van glas voor in en om het huis. Douchecombinaties, (schuif)deuren, tafelbladen, keukenachterwanden, keukenbladen, windschermen, etc. Het leveren van onderscheidende producten aan tevreden klanten is de missie.

GLAZZ® biedt zowel standaard als maatwerk oplossingen. Alle producten worden in de eigen fabriek gemaakt. En doordat GLAZZ® onderdeel is van de grootste zelfstandige Nederlandse vlakglasbewerker, beschikt het als jong en vernieuwend concept toch over bijna honderd jaar ervaring!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht glazz.nl

Glazen achterwand

Snel, hygiënisch en strak! Dat bereikt u met een glazen achterwand in uw badkamer of toilet. Maar deze glazen wandbekleding heeft veel meer toepassingen en is ook geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer of tuinhuis.

Wij hebben rondom geslepen gekleurde glazen wandpanelen (geëmailleerd en gehard) van 6 mm en 8 mm in ons assortiment.

Verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder smaakvolle natural tinten, trendkleuren en metallics. Naast de standaard hoogglans kunt u ook kiezen voor mat.

Dit product is eenvoudig op maat te verkrijgen en binnekort ook online samen te stellen.

Breed kleurenpalet

De glazen achterwanden van GLAZZ® zijn gemaakt van geëmailleerd glas. Hierdoor blijft het glas door de jaren heen kleurecht. GLAZZ® biedt een breed kleurenpalet aan voor haar achterwanden. Je kunt kiezen uit smaakvolle natural tinten, trendkleuren en metallics. Naast de standaard hoogglans kun je ook kiezen voor mat glas.

Meer lezen over
'Glazen achterwand'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.