Partner

Vision2Form

Vision2Form Design® levert inmiddels al meer dan 10 jaar spiegels op maat en spiegelverwarming aan klanten uit binnen- en buitenland.

Eenvoudige of zeer bijzondere maatwerkspiegels met diverse bewerkingen zoals, facetrand, gezandstraald motief naar eigen, of aangeleverd ontwerp.

Naast de standaard badkamerspiegels, spiegelwanden en vrijstaande spiegels, vervaardigen zij sinds kort ook spiegels met ledverlichting.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Vision2Form

IR verwarmingsspiegel

De IR verwarmingsspiegels van LAVA brengen een weldadige warmte in uw badkamer.

Infraroodverwarming brengt aangename warmte middels de infraroodtechniek beschikbaar in uw badkamer. De IR verwarmingsspiegel combineert twee functies, het is een spiegel en design radiator in één.

Door een hoog stralingsaandeel wordt niet de lucht, maar de ruimte zelf en alle objecten die zich erin bevinden, verwarmt. Ook u voelt deze straling, net als de aangename straling van de zon.

De wanden, het plafond en zelfs de meubels in de ruimte nemen de warmte aan om deze vervolgens weer af te geven.

De IR-panelen kunnen aangebracht worden als hoofdverwarming of als bijverwarming. Voorzien van 1 of meer handdoekhouders tovert u het element om tot een wandspiegel en handdoekenrek dat uw badkamer en de handdoeken heerlijk verwarmt.

Verkrijgbaar in 3 afmetingen en met of zonder ontvanger voor een draadloze thermostaat.

Meer informatie vindt u op Vision2Form.

Meer lezen over
'IR verwarmingsspiegel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.