Sfeerverlichting: onmisbaar in de badkamer!

Sfeerverlichting in de badkamer geeft echt een ontspannen gevoel. Wij zijn er dol op. Ben je klaar voor wat inspiratie? Lees snel verder!

Sfeerverlichting in de badkamer: onmisbaar!

Sfeerverlichting in de badkamer geeft echt een ontspannen gevoel. Wij zijn er dol op. Zoals de naam al zegt: de lamp geeft enkel sfeer. Basisverlichting is dus essentieel. Onze LoooX collectie heeft twee type sfeerlampen waar je niet op uitgekeken raakt.

Come on let’s twist again
Nieuw is de LoooX Light Twist! Een speelse wandlamp waarmee je een industrieel sfeertje creëert in de badkamer. Dit komt door de opvallende details. De lamp is bewegelijk zodat je de ledverlichting naar elk gewenst punt kunt draaien. De matzwarte finish geeft ook een stoer karakter. #interieurtip: de LoooX Light Twist is ook erg fraai in de andere woonruimtes!

Solo- en duo-uitvoering
De LoooX Light Twist is leverbaar in een solo- en duo-uitvoering. De solo uitvoering heeft één arm. Deze versie is dus korter en is op twee plaatsen draaibaar, namelijk bij het scharnierpunt tegen de muur en bij de kap. De duo versie heeft een verstelbare arm. Hierdoor kun je zowel in richting, de arm als de kap verstellen.

Onze bekende LoooX Light
Of ga je voor onze bekende LoooX Light? Deze hanglampen zijn echt een aanvulling voor in je badkamer. Het tijdloze design leent zich voor ieder interieur. De LoooX Light zijn verkrijgbaar in twee verschillende lengtematen of als set. Leverbaar in de kleuren mat zwart, mat wit en geborsteld rvs.

LoooX decotip: combineer de LoooX Light (Twist) met jouw favoriete LoooX spiegel! Benieuwd naar onze collectie? Bekijk het hier.