ViConnect

ViConnect van Villeroy & Boch biedt nieuwe mogelijkheden aan voor het toilet

ViConnect

Villeroy & Boch biedt met hun nieuwste product ViConnect een complete oplossing voor het toilet aan. Toiletten en bedieningsplaten waren er natuurlijk al. Maar met een inbouwreservoir voor achter de wand zorgt Villeroy & Boch nu voor een totaal pakket.

Compleet pakket

Het inbouwreservoir dat achter de wand geplaatst wordt, is gemakkelijk te installeren en zorgt bovendien voor een waterbesparende spoeling en een geluidsarme waterstroming. De bijbehorende moderne en tijdloze toilet-drukplaten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Het allernieuwste model op het gebied van toilet-platen is bijvoorbeeld het ViConnect L200 in hoogwaardig Glass Glossy Black. Deze plaat bevat LED-verlichting en is daarom een echte blikvanger in de badkamer, maar ook de ideale oriëntatiehulp voor ’s nachts.

Passende oplossingen

Voor iedere situatie is een passende ViConnect oplossing te vinden, of u nu een kleine of grote badkamer hebt. Dankzij de verschillende vormen en maten, kunt u bij Villeroy & Boch dus precies het juiste montage-element krijgen. Let wel op dat er voor ieder ViConnect toilet-bedieningsplaat een toilet-wandelement van Villeroy & Boch achter de wand is vereist.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar: http://www.villeroy-boch.nl.