Scandinavia PLUS

Toiletzitting Scandinavia PLUS van Pressalit is meer dan alleen prachtige kleuren. Ze heeft ook handige functies als soft close en lift-off.

Scandinavia PLUS

Scandinavia PLUS heeft dat beetje extra. Die PLUS. In de vorm van functies, kleuren en verrassende finesses.

Scandinavia PLUS is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet, dat nu aangevuld is met drie geheel nieuwe, gewaagde en fraaie kleuren: Midnight blue, Hot pink en Dark Purple bieden u de mogelijkheid een badkamer te creëren waar de energie en het enthousiasme 'vanaf spatten'.

Maar Scandinavia PLUS is meer dan alleen maar prachtige kleuren. Het heeft ook fraaie functies als soft close, dat ervoor zorgt dat de toiletzitting zachtjes op het toilet neerdaalt, en lift-off, waardoor u de toiletzitting er eenvoudig af kunt halen om deze beter te kunnen schoonmaken.

Pressalit

Pressalit is altijd op zoek naar nieuwe input en boeiende ideeën. Zij zijn niet bang om te experimenteren en nieuwe richtingen in te slaan ook al betekent dit dat zij soms tegen de stroom in varen. Zij doen dit niet om anders te doen, maar omdat zij het niet kunnen laten. Het is hun natuur, hun drijfkracht. Het is daardoor dat zij u keer op keer kunnen verrassen met nieuwe en boeiende ontwerpen en vernieuwende producten.

Aandacht voor details
Design, kwaliteit en functionaliteit staan bij hen hoog in het vaandel, wat te zien is aan de aandacht voor details. Hierdoor kunnen zij de producten een garantie van 10 jaar meegeven.

Duurzaamheid
Duurzame productie is vandaag de dag van beslissend belang voor Pressalit. Met de locatie in het midden van één van de mooiste natuurgebieden van Denemarken voelen zij iedere dag het belang van de verantwoordelijkheid en de bijzondere verplichtingen tegenover het milieu en de buitenwereld.