DuoFresh

Vieze toiletluchtjes zijn geld waard met DuoFresh Geberit.

Geberit DuoFresh

Iedereen kent het euvel van vieze toiletluchtjes. Verfrissingsspray, een open raampje of geurstokjes zijn bekende manieren om de vervelende luchtjes rondom het toilet te verwijderen. Het resultaat - geen bevredigende oplossing! Geberit heeft, als marktleider op het gebied van sanitaire technologie, wel een doeltreffende oplossing gevonden. Voer de geur af en reinig de lucht met Geberit DuoFresh en ontvang ook nog eens € 50,- retour.

De oplossing is er: geen vieze luchtjes meer!

Geberit DuoFresh zorgt ervoor dat vieze geurtjes direct vanuit de toiletpot worden verwijderd. Hierdoor krijgt de geur geen kans zich in de ruimte te verspreiden. De vieze lucht wordt direct in het DuoFresh systeem gezuiverd en vervolgens weer gelijkmatig neutraal afgegeven. Je bent niet de enige, die aangenaam verrast wordt door het heerlijke gevoel van frisheid. Bekijk hieronder het filmpje van Nikki: 

DuoFresh werkt heel eenvoudig

Het geheim zit verborgen achter de muur: met één druk op de knop wordt het energiebesparende geurzuiveringsonderdeel ingeschakeld. Na 10 minuten schakelt het automatisch weer uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden.

Strak design, Geberit Sigma40 bedieningsplaat

Om geen vieze luchtjes meer op het toilet te hebben, heb je de Geberit Sigma40 bedieningsplaat nodig. Deze stijlvolle bedieningsplaat heeft aan de bovenzijde een DuoFresh activatie knop en is verkrijgbaar in kunststof wit en zwart of in een aantrekkelijke glazen variant in de kleuren zit, zwart en umbra (donkerbruin).

Bovendien geeft dit innovatieve toiletsysteem heerlijk fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een houder geïntegreerd waar hygiënisch een stortbakblokje geplaatst kan worden. De onhygiënische toiletblokhouder aan de wc rand is daardoor passé en een aangename frisse lucht vult de ruimte.

Ontvang € 50,- retour

Jouw mening is geld waard! Wil je ook voorgoed af van vervelende luchtjes op je toilet? Koop vandaag nog een Geberit DuoFresh bij jouw sanitair specialist of installateur. Door het delen van je DuoFresh ervaring ontvangt je € 50,- retour!

Meer informatie

Meer informatie over de Geberit DuoFresh en de actie is hier te vinden.