Aquaclean douchewc

Geberit AquaClean reinigt het onderlichaam met (warm) water en biedt de hele dag door een ongeëvenaard schoon en fris gevoel.

Productomschrijving

Als wereldwijde aanbieder van sanitaire technologie, is Geberit ervan overtuigd dat er een culturele omslag gaande is in de Europese toiletgewoontes. Inspelend op deze verandering biedt Geberit onder de naam AquaClean een compleet assortiment douchewc's. Geberit AquaClean reinigt het onderlichaam met (warm) water en biedt de hele dag door een ongeëvenaard schoon en fris gevoel. Reinigen met water is beter, hygiënischer en comfortabeler.

De Geberit AquaClean is leverbaar als een losse, moderne toiletzitting met geïntegreerde douchefunctie, die ook op een bestaande wc kan worden geïnstalleerd, of als een compleet hoogwaardig wandtoilet eveneens met een geïntegreerde douchefunctie.

Er is keuze uit 7 modellen. Afhankelijk van het gekozen model bevat de Geberit AquaClean verschillende extra comfortfuncties. Met een druk op de knop wordt het onderlichaam gereinigd. Sommige modellen bevatten daarnaast een speciale ladydouche, een pulserende massagestraal en een warme lucht föhn, die het onderlichaam weer droogt na gebruik. Een automatisch geurfilter en afstandsbediening behoren eveneens tot de opties. Alle modellen beschikken tevens over een 'softclose' mechanisme, waardoor de deksel en zitting zacht en geruisloos sluiten.

Elk model is zo ontworpen dat het aan de persoonlijke wensen – en budget – van iedere gebruiker kan voldoen, de sterkte van de waterstraal, temperatuur en föhn kunnen geheel naar eigen wens ingesteld worden. Verder kunnen alle modellen ook qua look, perfect worden geplaatst in iedere moderne badkamer.

Ontdek een nieuwe manier van lichaamsverzorging met Geberit AquaClean en maak van uw badkamer een persoonlijke wellnessruimte.

Impressie