string(1) "p"

Spiegels

Bent u op zoek naar een mooie spiegel? Bij inkoopglas besteld u snel en eenvoudig uw spiegel. Uitstekende service en de laagste prijs garantie!

Spiegel bestellen

Spiegels geven ruimte, licht en openheid in ruimtes, woningen en gebouwen. Ze zijn op veel plekken toepasbaar en in veel vormen, groottes en maten verkrijgbaar. Een spiegel is gemaakt van glas. Door op de achterkant van het glas een reflecterende laag aan te brengen krijgt de spiegel zijn bijzondere eigenschap, namelijk dat het licht weerkaatst en dus een spiegelbeeld laat zien. Spiegels zijn goed en functioneel in te zetten in uw interieur, ze geven een lichte en ruime uitstraling in de ruimte waar men ze gebruikt. Een spiegel op maat bestellen is ideaal. U bestelt hem precies zo groot of zo klein als u wenst.

Toepassing spiegels
Spiegels in woningen en gebouwen laten het geheel ruimer en groter lijken doordat ze het licht dat erop valt weerkaatsen. Vooral in wat kleinere ruimtes, zoals badkamers en toiletten, zijn ze een veel gebruikt voorwerp. Maar ook bij uw klerenkast kan een spiegel heel praktisch en goed bruikbaar zijn. Spiegels zijn verkrijgbaar in standaard maten maar spiegels op maat bestellen is ook mogelijk bij Inkoopglas.nl.

Laat uw spiegel op maat maken
Een spiegel op maat laten maken is heel eenvoudig. Bij Inkoopglas.nl geeft u eenvoudigweg uw gewenste maten door. Naast de gewenste maat heeft u tevens de mogelijkheid de vorm en de dikte aan te geven. Uw spiegel wordt aan de hand van de opgegeven gegevens helemaal op maat voor u gemaakt en bij u thuisbezorgd!

Een spiegel op maat is in diverse varianten te bestellen:

  • Vlakke spiegel; het beeld is even groot
  • Holle spiegel; geeft vergroting van beeld
  • Bolle spiegel: geeft verkleining van beeld
  • Lachspiegel: geeft een vertekend of vervormd beeld

Bestellen van spiegels
Heeft u belangstelling voor spiegels? Het bestellen van spiegels bij Inkoopglas.nl kan gemakkelijk en snel. Inkoopglas.nl garandeert een uitstekende kwaliteit , een snelle levering en een glasscherpe prijs. Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen? U bereikt Inkoopglas.nl via mail, ons contactformulier of via het gratis telefoonnummer 0800 222 3 222. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en geven u graag een deskundig advies!