Badkamerspiegel Elegance

Designspiegels voor je badkamer op maat gemaakt. De spiegel van 6mm helder spiegelglas is voorzien van een smalle chique aluminium lijst in glanzend zilver / chroom 'look' (ook verkrijgbaar in mat grijs) en wordt standaard geleverd met een blinde montageset.

Naast de spiegels uit deze serie die op maat gemaakt wordt, levert Vision2Form alle mogelijke badkamerspiegels, naar eigen ontwerp of op aanvraag. Diverse uitvoeringen in bewerking, kleur en lijstwerk zijn mogelijk.

Meer informatie vindt u op Vision2Form.

Tips plaatsen spiegels

Montage / plaatsing van spiegels
Het plaatsen van een spiegel, of spiegelwand is aan een aantal regels gebonden. Een spiegel, ook als deze geschikt is voor vochtige ruimten, dient te kunnen 'ademen'. Dwz. dat er vooral achter een badkamerspiegel ruimte is zodat deze kan ventileren. Een spiegel die volledig is vastgelijmd op de wand en waar géén lucht bij kan/of waar water achter kan blijven staan, kan op den duur vochtvlekken (corrosie) gaan vertonen.

Blinde bevestigingsset voor badkamerspiegel
Bij een spiegel zonder lijst is het verstandig een speciale bevestigingsset te gebruiken. Vision2Form levert daarvoor een professionele montageset die achter op de spiegel verlijmd wordt en waarbij tussen de spiegel en de muur een ruimte overblijft van ca. 15mm. Deze ruimte kan bovendien gebruikt worden om naderhand een verlichtingsset, alsook een spiegelverwarming te plaatsen.

Daarnaast maakt deze set het mogelijk om de spiegel simpel en snel te verwijderen voor schoon- dan wel andere werkzaamheden.

Verlijmen badkamerspiegel
Wil je de spiegel toch verlijmen, gebruik dan altijd speciale spiegellijm. Breng deze in voldoende dikke stroken van boven naar beneden op de spiegel aan. Zorg dat er zo'n 5 tot 10 cm ruimte tussen de lijmbanen zit.