Partner

Damixa Nederland

Deens design en kwaliteit Iedereen houdt van een mooi ontwerp. Maar wat kenmerkt uitmuntend design? Bij Damixa geloven we dat uitmuntend design is: When Design makes Sense. Deense design traditieAls onderdeel van de wereldberoemde Deense designtraditie zijn we trots op de filosofie die zegt dat Deens Design wordt bepaald door eenvoudige en duidelijke materialen, onberispelijk vakmanschap, een ontwerp die ergonomisch aansluit bij het beoogde gebruik van het object en de ondergeschiktheid van vormgeving aan functie. “Wanneer je een kraan koopt van Damixa, zeg je ja tegen stijlvol en duurzaam Deens design en kies je bewust voor een product waarbij wij grote inspanningen hebben gedaan om het logisch en praktisch in gebruik te laten zijn.”, zegt Lars Bladt, CEO van Damixa. Dat we er succesvol in geslaagd zijn bruikbaarheid en schoonheid in één product te combineren blijkt wel uit het feit dat we eind 2013 de prestigieuze Interior Innovation Award hebben uitgereikt gekregen voor ons nieuwste ontwerp A-Pex. Het verenigt een sublieme en klantgericht design met visie en een uitmuntende esthetiek. Met A-Pex, continueert Damixa een tijdperk waarin de wensen en eisen van de consument direct vanaf het begin in het ontwerp zijn meegenomen. Gecombineerd met een eigentijdse vorm zet het zowel exclusiviteit als ook functionaliteit op de kaart. Damixa is een Deens bedrijf met haar hoofdkantoor in de stad Odense. Damixa is in 1932 opgericht en staat vandaag de dag wereldwijd bekend om zijn slimme en stijlvolle Deense design, uitmuntende functionaliteiten een hoog gehalte aan gebruikersvriendelijkheid. Dit is altijd het uitgangspunt geweest vanaf het moment dat Damixa begon, en zal ook in de toekomst altijd zo zijn. Damixa bestaat ruim 82 jaar en behoort tot de top van producenten van badkamer- en keukenkranen.

MEER TONEN

Tradition eenhendel

Klassiek in een moderne vormgeving Geïnspireerd door de klassieke en romantische landhuisstijl is de nieuwe Tradition eenhendelmengkraan een perfect voorbeeld van een klassiek vormgegeven product in een modern jasje.

De Tradition collectie vormt een aanvulling op de antieke vintage stijl en de nieuwe producten die hedendaagse techniek en design combineren, passen daardoor uitstekend in de moderne keuken en badkamer.

De nieuwe aanvullingen van de bestaande serie zijn het resultaat van een doordacht design proces waarbij perfecte elegantie is gecombineerd met een hoge mate van functionaliteit. Met de Tradition kranen van Damixa brengt u op gemakkelijke wijze het klassieke en romantische gevoel in uw keuken of badkamer. Ieder detail vanaf de perlator tot aan de hendel met het witte keramiek zijn net als de body van de kraan speciaal ontworpen. Niets is aan het toeval overgelaten en draagt bij aan de unieke technische perfectie, een oogstrelend design en een unieke uitstraling.

Veel functionaliteit
De nieuwe eenhendel keuken- en wastafelkranen beschikken over een groot aantal functies:

  • Ze worden standaard geleverd met onze waterbesparingfunctie Eco-Save, de energiebesparing Cold-Start (keuken model)
  • Temperatuur-begrenzing voor extra veiligheid
  • Rub-Clean perlator waardoor kalk gemakkelijk verwijderd kan worden van de perlator

Kortom een waar klassiek product in een modern jasje.

De Tradition kranenserie bevat verschillende modellen voor de keuken en de badkamer. De bestaande thermosstatische doucheset en Tradition accessoires kunnen uitstekend gecombineerd worden met deze nieuwe eenhendel wastafelkraan.

Deens Design
Tradition eenhendel is een zuiver Damixa product – uniek in zijn design en dat alles gebaseerd op Damixa standaards.

Lees meer in de brochure ...

Meer lezen over
'Tradition eenhendel '?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.