Tradition eenhendel

Klassiek in een moderne vormgeving Geïnspireerd door de klassieke en romantische landhuisstijl is de nieuwe Tradition eenhendelmengkraan een perfect voorbeeld van een klassiek vormgegeven product in een modern jasje.

De Tradition collectie vormt een aanvulling op de antieke vintage stijl en de nieuwe producten die hedendaagse techniek en design combineren, passen daardoor uitstekend in de moderne keuken en badkamer.

De nieuwe aanvullingen van de bestaande serie zijn het resultaat van een doordacht design proces waarbij perfecte elegantie is gecombineerd met een hoge mate van functionaliteit. Met de Tradition kranen van Damixa brengt u op gemakkelijke wijze het klassieke en romantische gevoel in uw keuken of badkamer. Ieder detail vanaf de perlator tot aan de hendel met het witte keramiek zijn net als de body van de kraan speciaal ontworpen. Niets is aan het toeval overgelaten en draagt bij aan de unieke technische perfectie, een oogstrelend design en een unieke uitstraling.

Veel functionaliteit
De nieuwe eenhendel keuken- en wastafelkranen beschikken over een groot aantal functies:

  • Ze worden standaard geleverd met onze waterbesparingfunctie Eco-Save, de energiebesparing Cold-Start (keuken model)
  • Temperatuur-begrenzing voor extra veiligheid
  • Rub-Clean perlator waardoor kalk gemakkelijk verwijderd kan worden van de perlator

Kortom een waar klassiek product in een modern jasje.

De Tradition kranenserie bevat verschillende modellen voor de keuken en de badkamer. De bestaande thermosstatische doucheset en Tradition accessoires kunnen uitstekend gecombineerd worden met deze nieuwe eenhendel wastafelkraan.

Deens Design
Tradition eenhendel is een zuiver Damixa product – uniek in zijn design en dat alles gebaseerd op Damixa standaards.

Lees meer in de brochure ...

Meer van Damixa Nederland Bekijk alle